-
مشکل در لوگوی سایت
سلام قالب من sina هست وقتی با کامپیوتر به سایتم میرم هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی با گوشی اندرویدی یا جاوا به سایتم میرم لوگوی سایتم رو نمیاره و به جای لوگوی نارنجی رنگ جوملا فارسی میاره
چیکار کنم که با گوشی هم لوگوی بالای سایتم بیاد؟
به این عکس نگاه کنید باید وقتی با گوشی به سایت میرم لوگوی این عکس بیاد ولی جوملا فارسی میاد و خیلی ضایع است چیکار کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
تو فولدر tempalte نگاه کن شاید یه فولدر به اسم موبایل هم باشه احتمالا ً میره اون رو می خونه
قالب رو خوب نگاه کن ببین فایلی با پسوند ico نداره
-
دروود
به پست دوست عزیز مون این مورد رو هم اضافه کنم که شاید قالب شما برای موبایل اصلاً قابلیت نداشته باشه !
این مورد رو بررسی کنید
در پناه ایزد
-
سلام
ی سوال . بعد از نصب جوملا 2.5 مزین به نام امیر کبیر از قسمت مدیریت قال میشه بخش سرصفحه و لوگوی بالا رو حذف کرد اما لوگوی پایین و نمیدونم
راهنمایی کنید
-
لوگو پایین عکس می گی یا نوشته ها ؟
عکس تو فولدر metal اگه اشتباه نکنم اونجاس
نوشته های پاین هم تو یه فایل php
-
-
خواهش موفق باشی
قالب فوق العاده ای بتونی لمش دست بگیری و ویرایشش کنی می تونی خیلی جا ها ازش استفاده کنی
-
دوست عزیز ی سوال دیگه . توی دموی سایت language switcher فعاله ولی بعد نصب ماژولش فعال نمیشه و از قسمت مدیریت زبان زیان های فارسی و انگلیسی هم هستند اما با index.php/en خطلای صفحه پیدا نشد میاد
مشکل کجاست؟
-
دمو سایت یده
عکس پرچم اومده تو سایتت؟
-