با سلام
من مشکلی تو نصب جوملا دارم
مشکل اینه که موقع نصب دستور (ایجاد جدول های پایگاه داده) متوقف شده و نصب نمیشود .
من مشکل دوستان رو هم مطالعه کردم و لی نمیدونم چیکاررباید بکنم لطفا کمکم کنین.مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من مشکلی تو نصب جوملا دارم
مشکل اینه که موقع نصب دستور (ایجاد جدول های پایگاه داده) متوقف شده و نصب نمیشود .
من مشکل دوستان رو هم مطالعه کردم و لی نمیدونم چیکاررباید بکنم لطفا کمکم کنین.مرسی
از چه جوملایی استفاده می نمایید
فارسی همین سایت یا بسته های نصبی ؟
در صورت امکان مشخصات هاست و تمامی اطلاعات برای نصب رو پیام خصوصی کنید تا بررسی بشه
با سلام.
من هم مشکل همین دوستمون رو دارم(که پیگیری نکردن)
روی لوکال دارم نصب میکنم با wampp آخرین نسخه از همین سایت!چی کار کنم؟
سلام من هم امروز در نصب قدم بعد از پایگاه داده رو میزنیم دیگه قسمت ftp نمیاد خواهشا رسیدگی کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mob1n [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از جوملا 2.5 و 1.xampp v3.2 استفاده میکنم
شما بیاین از سایت خود جوملا،جوملای انگلیسی رو دانلود کنید بعد طبق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغییرات لازم رو بدین بعد نصب کنید هیچ مشکلی ندارین
بازم نشد این برای جوملا 2.5 صدق نمیکنه.
راهنمایی کنید خواهشا.
من بخاطر شما که این همه هی میگین جوملا 2.5 هنگ میکنه....مجبور شدم دیگه دانلودش کنم و خودم تستش کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pnu-ilam [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من خودم بدون هیچ مشکلی و هیچ تغییری(تغییراتی که خودم گفتم رو هم انجام ندادم) براحتی نصب کردم هیچ مشکلی نبود...
مشکل شما اینه که یا کار با برنامه های لوکال رو بلد نیستین(بهتون بر نخوره ها!!) یا اینکه از نسخه های جدید برنامه ی موردنظرتون استفاده نمی کنید.
راحت باشید بر نخورد اما من جوملا 3 نصب کردم ونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed2008 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به این مشکل برخوردم
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"' at line 1 SQL=SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"
کد SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO رو پاک کردم نشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pnu-ilam [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برنامه ی لوکالتون رو به جدیدترین نسخه آپدیت کنید مشکل حل می شه>>>خودم هم قبل با این مشکل سروکار داشتم که با آپدیت برنامه ی لوکالم(Easy PHP) این مشکل برطرف شد...
بهترین راه اینه که با هزینه 5 تومن جوملا رو روی هاستتون نصب کنن.