سلام دوستان. سوال در تصویر. ممنونم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان. سوال در تصویر. ممنونم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
خوب این کامپوننت مثل اکثر کامپوننت ها مطالب خودش رو نشون میده و مطالب هسته جوملا رو نشون نمیده !
میخواهید همه مطالب رو یه جا ببینید ؟! نمیشه
در پناه ایزد
ممنونم مرساد جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس چطور میتونم مطالبی که با فوکا درست میکنم لینکشو وصل کنم به یک منو؟در صورتیکه وقتی میخوام مطلبی رو که با فوکا درست کردم انتخابش کنم، اصلا توی انتخاب مطلب نیست تا من انتخابش کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آها پیداش کردم.جوابمو گرفتم.نمیخواد دیگه جواب بدید. ممنون از راهنماییتون.
دوست عزیز جواب چی بود؟ شاید به کسانی که جستجو میکنند به دردشان بخورد .
جواب اینه که باید در همون قسمت اول(نوع آیتم منو) بجای (یک مطلب خاص) گالری تصویر را انتخاب کنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
به این صورت که باید بعد از ثبت نام عضویتشون رو ارتقا بدن و یه مبلغی رو پرداخت کنن..............