-
این warning برا چیه؟
سلام من تازه نصب کردم موقع درج مطلب جدید این پیغام رو میده باید چکار کنم؟(البته چند تا از این پیغام هارو نشون میده)ممنون
Warning: strtotime() [function.strtotime]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'UTC' for '4.5/DST' instead in C:\xampp\htdocs\libraries\joomla\utilities\date.ph p on line 133
-
این ارور زمانی رخ می دهد که timezone شما به درستی set نشده باشد برای حل این مشکل اول شما باید محل قرار گیری فایل PHP.ini خود را پیدا کنید که بصورت زیر پیدا می شود»:
backend (administrator) -> help -> system info -> PHP Information Tab -> 6th block down -> Configuration File (php.ini) Path
در جلوی آن محل قرارگیری فایل PHP.ini ذکر شده است.
به محل این فایل رفته و فایل را با نوت پد باز کرده و کد زیر را ویرایش کنید
کد:
[Date]
; Defines the default timezone used by the date functions
date.timezone = "Europe/Brussels"
به جای "Europe/Brussels" منطقه ی زمانی دلخواه خود را وارد کنید.
الیته این مشکل روی لوکال است بعد از قرارگیری بر روی هاست بطور اتوماتیک set می شود.
در ضمن نسخه ی php شما قدیمی می باشد لطفا آپدیت شود/.
شما وارد مدیریت شده اگه تب system رو دارین بر روی iinformation کلیک کنید بعد بقیه ی مراحل رو طی کنین...
برای درک روشن و بهتر عکس قرار داده شده است
-
جلوی Configuration File (php.ini) Path
no value نوشته
-
به مسیر جلوی loaded configuration بروید همانطور که توی عکس معلوم است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
ممنون ولی بازم پیغام هارو نشون میده
من از xamppاستفاده میکنم با توجه به نکته ی بالا در مورد اپدیت php باید xamppرو اپدیت کنم؟
-
دروود
باید فایل php.ini رو ادیت کنید
در پناه ایزد
-
-
من به شما این همه توضیح دادم حالا میگین:" کدوم قسمتشو..."
در ضمن منظور از آپدیت این بود که از جدیدترین نسخه ی XAMPP استفاده کنید یا از Easy php
یه کاری دیگه هم بگم انجام بده
برو توی مدیریت بعد Global configuration بعد از اونجا Server>Error Reporting
بعد از منوی کرکره ای None رو انتخاب کنید.
با اینکار ارورهای دیگر نمایان نمیشوند و بعد از قرارگیری روی هاست بصورت اتوماتیک Timezone شما SET می شوند.