سلام
من طرح بلاگ رو برای منوها گذاشتم . حالا وقتی میرم به منوها زیر خلاصه مطلب نظرات رو هم نشون میده ! از komento استفاده میکن و همین افزونه رو هم نشون میده . چطور غیر فعالش کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من طرح بلاگ رو برای منوها گذاشتم . حالا وقتی میرم به منوها زیر خلاصه مطلب نظرات رو هم نشون میده ! از komento استفاده میکن و همین افزونه رو هم نشون میده . چطور غیر فعالش کنم ؟
اخه این هم پرسیدن داره؟
قبل از پرسیدن اول خوب بهش فکر کنید
تمام کار شما در ویرایش منو مورد نظر خلاصه میشه
ببینید در کدام شاخه از یر منو نشون داده میشه هموم منو رو غیر فعال کنید
دوست عزیز در طرح بندی بلاگ تنظیمات نمایش نظرات وجود نداره که غیر فعال کنم . در همه منو ها هم نشان داده میشه . توی تنظیمات طرح بندی بلاگ ، نمایش تصویر و نویسنده و ... هست اما نظرات نیست که غیرفعال کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما متوجه توضیحات بنده نشدید
طرح بندی برای نحوه چیدمان مطالب و خصیصه های اون استفاده میشه
کار شما با منو می باشد
1- به مدیریت ماژول ها برید و ماژول نظرات رو ببینید در چه موقعیتی قرار داره ( در صورتی که دو ماژول نظرات داشته باشید ) اگر یکی اون ماژول رو غیر فعال کنید تا در منو نشان داده نشود
2- به مدیریت منو بروید و منو مورد نظر رو پیدا کنید شاخه منویی که برای نمایش نظرات در منو قرار داده شده رو غیر فعال کنید و سپس نتیجه رو ببینید
دوست عزیز اصلا ماژول کومنتو غیر فعال بود . اما نظرات هر مطلبی زیر همون مطلب هنوز در منو نشون داده میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من که گیچ شدم شما چی می خواهید بگید
لطفا عکسی لینیک چیزی بذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد