-
مشکل عنوان فارسی
سلام
من یک قالب انگلیسی رو میخوام به فارسی تغییر بدم ولی به یک مشکل عجیب برخوردم . خط فارسی در منو های سایت نمایش داده میشه به درستی ولی در عناوین مطالب اصلا فارسی ها رو نمایش نمیده !!! فقط نقطه چین و انگلیسی و علامات رو نشون میده . لطفا اگه کسی عیب کار رو میدونه کمک کنه . ادرس سایت مورد آزمایش : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سپاس فراوان
-
-
سلام
طبق تصویر پایین جایی که با علامت و نوار مشکی نشان داده شده چند نقطه چین ملاحظه می فرمایید . در کنار این نقطه چین ها عبارتی به فارسی هم نوشته شده که نشان داده نمیشه . اگر کد های مربوط به ان نقطه را ملاحظه فرمایید خواهید دید عبارتی به فارسی هم قرار دارد . حالا سوال من اینجاست که چرا این نوشته فارسی در کنار این نقطه چین ها نمایش داده نمیشه ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سپاس فراوان
-
به ویرایش مطلب بروید
کد اچ تی ام ال رو کلیک کنید ببینید در خطوط اولیه مطلب < p > به صورت مکرر نیومده ؟ اگر هست حذفش کنید اگر هم نه قالب مشکل داره
قالب به نظر من خوب نبست از قالب بهتری با سئو مناسبت تری استفاده کنید
-
سلام
تگ p به صورت مکرر نیومده . قالب مشکل داره ولی من میخوام رو همین قالب کار کنم . شما میدونید مشکل از کجاست ؟ خیلی دقیق ؟
با سپاس فراوان
-
اسکریپت حل مشکل علامت سوال برای تمامی سایت ها
این رو در گوگل جستجو بفرمایید
-
سلام
واقعا کمال تشکر رو از شما دارم . من این اسکریپت رو نصب کردم و طبق دستورات خودش هم عمل کردم ولی هیچ تغییری در مشکلی که بود اعمال نشد و به همان صورت باقی است . شما هم میتوانید امتحان کنید و ببینید هیچ تغییری اعمال نشده . میشه لطفا کمک کنید ببینید مشکل از کجاست ؟
با سپاس فراوان
-
سلام
مشکل مربوط رو پیدا کردم . مشکل مربوط به تگ Cufon می باشد . من با حذف این تگ تونستم عبارات رو ظاهر کنم (تصویر زیر) اما این کد ها بلافاصله بعد از رفتن به روی لینک ان دوباره پدید می آیند . من چگونه باید این کد ها را برای همیشه حذف کنم و از ساختار قالب جدا کنم ؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سپاس فراوان
-
سلام
مشکل این قالب در دو فایل JavaScript بود که کد های Cufon ایجاد می کرد . با حذف کردن این دو فایل مشکل قالب به طور کل برطرف شد . با سپاس فراوان از راهنمایی های شما
-
دروود
در پناه ایزد