من هاست جدید گرفتم و از همون دامنه قبلیم استفاده میکنم و فقط name server دامنه ام را رو هاست جدید تنظیم کردم.
ولی هر بار که آدرس سایتم رو میزنم بعضی وقتا میره سایت قبلیم و بعضی وقتا میره رو سایتم جدیدم.
مشکل از کجاست؟
از isp?
نمایش نسخه قابل چاپ
من هاست جدید گرفتم و از همون دامنه قبلیم استفاده میکنم و فقط name server دامنه ام را رو هاست جدید تنظیم کردم.
ولی هر بار که آدرس سایتم رو میزنم بعضی وقتا میره سایت قبلیم و بعضی وقتا میره رو سایتم جدیدم.
مشکل از کجاست؟
از isp?
مشکل از کش رورگر شماست حافظه کش رو کاملا پاک و خالی کنید
هزار بار این کار رو کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه از کش بود که هر بار به سایت قبلی باید بره. ولی بعضی وقتا میره سایت قبلی و بعضی وقتا میره سایت جدیدم.
این هم از مشکلات عجیبه
با پشتیبان هاستتون تماس بگیرید و مشکل رو مطرح کنید
معمولا به خاطر کش تو آی اس پی ها این اتفاق می افته,
دو حالت داره:
اینکه شما گاهی وقت ها از وی پی .. استفاده می کنید, ممکنه وقتی با آی پی ایران هستید سایت شما به علت کش از هاست قبلی و زمانی که با آی پی کشور دیگری هستید سایت از هاست جدید و یا بلعکس باز شود.
حالت دوم وجود www می تونه باشه, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و site.com می تونه از و نیم سرور جدا خونده بشه! ممکنه در یکی از این دو حالت کش شده باشد و در حال دیگر خیر