-
انتقال هاست
سلام
من یک سایت داشتم روی یک سرور لینوکسی (plesk) میخوام آن را روی یک سرور ویندوزی (wps )انتقال دهم
از سایت و دیتابیس بک آپ گرفتم تنظیمان را انجام دادم اما وقتی آدرس سایت را میزنم blanck page نشان میدهد
من روی این سایت اطلاعات زیادی دارم و برایم بسیار مهم است که برگردد از دوستان میخواهم که اگر کسی می تواند این کار را برای من انجام دهد بسیار ممنون میشوم . اگر هزینه ای هم داشته باشد پرداخت می کنم.
آدرس سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام
جرا به هاست لینوکسی انتقال نمی دید؟
cpanel
directadmin
-
من هاست را خریدم دیگه کاریش نمیتونم کنم (ایران هاست)
-
بگید تغییرش بدند
از خودشون که بگیرید فکر نمی کنم مشکلی باشه البته اگه زمان زیادی نگذشته باشه و آدم های خوبی باشند :)
در غی راین صورت وقتی مشکل داره شما تا یک سال می خواین مشکلات احتمالی را دنبال کنید یا هزینه ای که پرداخت کردین را مهم تر میدونید؟
-
خودشون میگن این پلانی که من خریدم از لینوکس پشتیبانی میکنه و تا به حال مشکلی نداشته میشه یه بررسی بفرمایید ببینید مشکل از کجاست
-
دوستان عزیز اگر کسی میتونه کمکم کنه هر کاری می کنم سایت بالا نمیاد.:(
-
دروود
شما از ایران هاست بخواهید تا سرویس شما رو به سرویس لینوکسی تغییر بدند
اگر این کار رو نکنید این اولین و تنها مشکل شما نخواهد بود !!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
ایران هاست میگه که هاست لینوکسی نداره و فقط ویندوزی داره و مشتریانشان که سایت جوملایی دارند بدون مشکل کار می کنند البته یکی از پشتیانانشان مشکل من را حل کرد و الان سایت بالا می آید و ماژول ها همه کار میکنند
گفتند یکسری تنظیمات وجود داره که باید انجام می دادند ، با این وجود باز هم در آینده دچار مشکل میشوم ؟
-
به قطعیت نمیشه گفت بله یا خیر . به هر حال این مورد دور از انتظار نیست ...
امیدوارم به مشکل جدیدی برخورد نکنید .
در پناه ایزد