با سلام
کسی میدونه چطور میتوان قسمت کپی رایت سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را حذف کرد.ممنون میشم راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
کسی میدونه چطور میتوان قسمت کپی رایت سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را حذف کرد.ممنون میشم راهنمایی کنید
تو فایل template blue css برو yt_footer رو حذف کنی می تونی کلاً فوتر ورداری
فوتر برداشته میشه اما متن کپی رایت همچنان میمونه دوست عزیزم
باید بگردی
تو فایل index.php رو ینگاه بنداز
متن مورد نظر که می مونه رو اونجا جستجو کن
قالبت فروم ورکی ؟
برو تو مدیریت قالب ! قالب انتخاب کن
ویرایش بزن احتمال داره از اونجا هم باشه
حذف کپی رایت در هر قالب می تونه از راههای متفاوتی انجام بشه ولی لازمه تشخیص بهترین راه دسترسی به بک-اند جوملا هستش.
به هر حال در بهترین حالت باید آپشنی در بخش مدیریت قالب برای hide و show کپی رایت وجود داشته باشه
حالت دوم اینه که کد رو در index.php قالب نوشته باشن
حالتی دیگه اینه که توی index.php قالب base64 زده باشن
و یکی از بدترین حالت ها (که روسی ها هم ازش بدشون نمیاد) اینه که توی فایلهای php قالب، یه جایی base64 رو مخفی کرده باشن
همونطور که می بینید، من نمی تونم بگم کدوم راه رو برید چون بک اند این قالب رو ندیدم ولی یه راه حل مطلق بهتون ارائه می کنم که در ۹۹٪ موارد عمل می کنه.
تئوری، اینه که شما هر المنتی رو که می خواید دراپ کنید، بجای وقت تلف کردن با کدها، از طریق امکانات دوولوپر مرورگرتون مثل Safari Element Inspector، Chrome Element Inspector و یا فایرباگِ FF کلاس یا آی مورد نظر رو پیدا کنید و در انتهای آخرین فایل CSS ایمپورت شده قالبتون display اونو none کنید و برای محکم کاری یه important! هم بهش بدید.
این در مورد سئوال شما یعنی به آخرین فایل CSS قالبتون (ROOT/plugins/system/ytshortcodes/assets/css/shortcodes-rtl.css) این کد رو اضافه کنید:
وکد:.footer1 {
display: none !important;
}
که با هم می شه:کد:.footer2 {
}
کد:.footer1,
.footer2 {
}
تنها در صورتی این راه، مشکل رو بر طرف نخواهد کرد که تگ مورد نظر، استایل اینلاین با مقدار important! داشته باشه که خوشبختانه در مورد کپی رایت شما اینطور نیست وگرنه مجبور می شدم راه حل خشن تری رو بهتون ارائه کنم.