مشكل در قالب¦247shock blue
با سلام
من يك قالب فارسي در قسمت قالبهاي فترسي دانلود كردم به نام قالب¦247shock blue اين قالب رو وقتي ريختم مشكل آن اين بود كه در صفحه اول فارسي رو درست نشون ني مداد و در هم بوده اس اين مشكلش در پوشه تمپليت در index.php است كه UTF-8 نيستش و اين قفل هستش و گرنه خودم انجام ميدادم ممنون ميشم كمك كنيد اين درست شه من ار اين قالب خوشم آمده
Re: مشكل در قالب¦247shock blue
مطمئن هستید که مشکل از قالب هست....
این قالب به طور کامل تست شده !!!
میشه یکم بیشتر توضیح بدید ... !!
اشكالش رو مي توانيد شما در سايت خود بنده ببنيد. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اين قالب الان برروي سايت من هستش و براي بعضي از سيستم ها نشون مي دهد و لي براي بعضي دگر بصورت درهم است.
این 247portal-orange_rtl رو ببینید "فایل همراه این پست". کاملا استاندارد هست. ازش ایده بگیرید... من برای مامبو لرن هم ارسال میکنم تا بزاره تو بخش قالب هاش... اگر فرصت بشه یک پک کامل چند رنگه براتون ارسال میکنم.
با سلام و ممنون كه به من جواب داديد من با اين فابل نفهميدم بايد چي كار كنم مي شه توضيح بديد
اگر اين تمپليتك الان توسايت من هستش اگه فايل index.php باز بود من مي تونستم درستش كنم ول ينيست تروخدا كمكم كنيد
ببینید این فایل که گذاشتم یک قالب از نوع قالب شماست. البته با رنگی دیگر...
ازش ایده بگیرید. چون به صورت استاندارد راست چین و فارسی شده.
در مورد سوال دوم هم خب از طریق Cpanel و یا یک برنامه مثل CuteFtp فایلهاتون رو ویرایش کنید. من هم همیشه همین کار رو میکنم.
در ضمن اگر مامبو رو روی لوکال نصب کنید و قالبتون رو اونجا ویرایش و تست کنید بعد روی سایت بزارید هم وقت کمتری میگیره و هم به صرفهتره!
سلام
به این جا یک نگاه بنداز فکر کنم با این راه حل مشکلت حل می شه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی/خداحافظ