-
کامپوننت ویرچومارت
من این کامپوننت virtumart رو کامل دانلود و نصب کردم بهمراه ماژول و پلاگین های مورد نیازش
تولییدکنندگان و مجموعه رو هم ساختم
ماژول دسته بندی رو انتخاب کردم و به یک صفحه ای اختصاص دادم ولی درست نشون نمیده ، همش میگه به یک منو اختصاص بدید
من نمیخوام منویی باشه چون فقط برای کاتالوگ ازش استفاده میکنم
دوستا ن میشه راهنمایی کنید چطور نمایش محصولات رو انجام بدم که مثل این سایت
agkgroup.com
بخش دوربین ها که عکس هاش بهمراه اسمش رو نوشته نمایش داده بشه؟
-
یعنی کسی نمیدونه من چیکار کنم؟
-
دروود
باید برای هر مجموعه یک منو بسازید
در گوگل جستجو کنید مطالب زیادی در این باره هست
در پناه ایزد
-
یک منو در بخش منو اصلی ایجاد کنید
به فروشگاه ساز ویرچو لینک بدهید
دسترسی اون رو برای افراد و کاربران ویژه بذارید تا نمایش داده نشه
-
سلام :(
من یک مشکل جدی با ایندکس شدن صفحات محصولات در این قالب دارم
همه صفحات محصول ها و گروه های ویرچومارت داخلش کد rel="canonical" هست و وبمستر نمیتونه ایندکس کنه
<link href="http://cctv-ip.ir/index.php/shop/دوربین-مدار-بسته/دوربین-آلباترون-b-460-دوربین" rel="canonical" />
داخل تنظیمات ویرچومارت خیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم .چطور می تونم کد را از صفحات حذف کنم؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کد تگ Rel canonical چیست ؟
این تگ در هسته مقالات به صورت html قرار میگیره که کمک بسیار شایانی به تخصیص و خصوصی سازی مقالات / تگ ها و عناوین داره
بدین صورت که رابت های جستجوگر پس از ورود به صفحه متوجه خواهند شد کدام محتوای اصلی است / کدام دوبار قرار داده شده و کدام متفرقه می باشد و بدین ترتیب ایندکس بهتری برای شما ثبت خواهد شد
اما اینکه کجا قرار داره من ندیدم .. قالب رو دستکاری کرده اند
-
مشکل را حلش کردم داداش
مشکل این بود که وقتی سئو ویرچومارت را فعال می کردم تگ canonical به همه صفحات زیر نظر ویرچومارت اضافه میشد.
به مسیر components/com_virtuemart/view/productsdetail رفتم و در فایل view.php دستوری که برای ساختن canonical link بود را حذف کردم مشکل حل شدش