سلام من میخوام مطالب بیشتر رو پاک کنم ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببینید زیر ادامه مطلب هستش بعد زیرش صفحه هاست میخوام اینو پاک کنم چطوری میشه :confused:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من میخوام مطالب بیشتر رو پاک کنم ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببینید زیر ادامه مطلب هستش بعد زیرش صفحه هاست میخوام اینو پاک کنم چطوری میشه :confused:
سلام
تو تنظیمات آیتم منوی مربوطه برید و سمت چپ تنظیمات را ست کنید.
مثلا اگه این صفحه اصلی سایت هست آیتم خانه را در منوی اصلی ویرایش کنید.
شاد باشید
میشه دقیق بگید چکار کنم ؟ من همه چیز رو زیر رو کردم ندیدم میشه بگید مثلا اینکارو کن بعد این کارو تا درست شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در بخش تنظمیات نمایش مطلب چه در منو چه در مجموعه های مطالب این گزینه برای نمایش و مخفی سازی قرار دارد
من همه رو دست کاری کردم میشه راهنمایی کنید کدوم رو عوض کنم و چی بزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
جوملا روی لوکال نصب کنید و بررسی کنید
پیشنهاد میکنم جوملا فارسی رو از انجمن دانلود کنید
در پناه ایزد
یعنی هیچ راهی نمیشه
این عکس اون قسمتی که گفتید کدومو عوض کنم ؟ چیزی که میگید داخل این تگ هست ؟
به نظر میاد مشکل از جوملا شما هست
به همین دلیل پاسخ شما رو در پست قبلی دادم
اما شما بدون هیچ تلاشی در زمینه رفع مشکل ! پست اسپم و تکراری میزارید !!!
به پاسخ ها دقت کنید عمل کنید تا مشکل خودتون سریعتر حل بشه
در پناه ایزد