-
فارسی سازی جوم شاپینگ
سلام من یک جوم فارسی کردم وروی زمپ نصب کردم درست فارسی شده اما مشکل این جاست که فیلد های گذینه ها راست چین نشده چگونه این باید درست کرداینم تصویر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
روی یه قالب دیگه تست گرفتین ؟
-
سلام بله قالب مدیریت عوض کردم همین جوریه
-
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز منظور [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغییر قالب مدیریت وب سایت نبود .
آیا این کامپوننت را روی یک سایت دیگر نصب کرده اید ؟
روی یک جوملای خام نصب کنید اگر باز همین مشکل وجود داشت مشکل از عدم راستچین کردن کامپوننت میباشد . اگر مشکل رفع شده بود از سمت قالب فعلی وب سایت است .
در صورتی که مشکل از کامپوننت بود کامپوننت را از جایی دیگر دریافت کنید . مکان معتبر .
موفق باشید .
-
سلام روی یک جوملا دیگه نصب کردم همین مشکل بود من این جومشاپینگ راازسایت مادر گرفتم وخودم فارسی کردم وروی زمپ نصب میخواهم مشکل راست چین نشدنش راحل کنم
-
سلام
چهار سوق عزیز رو جومولا دیگه نصب کریدید قالب سایتش با قبلی فرق داشت ؟
هاست کار می کنی ؟
اگه آره آدرس بدید لطفاً یه تست بگیریم
-
سلام جوملاهایی که نصب کردم جوملافارسی بود وجومینا روی شبیه سازه نصب هستن اگه بشه اپلود کنم شمادانلود کنید ونصب فایده داره
-
می تونی کامپوننت که فارسی کردی رو آپلود کنید ببینم ؟
-
سلام ببین میتونی دانلود کنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]