-
Ipb + jomsocial
سلام به همه
دوستان من میخواستم jomsocial رو با invision power board هماهنگ کنم .
اینو میدونم که باید از یک دیتابیس مشترک استفاده کنند . و اینکه ipb باید slave قرار بدم . و social رو به عنوان مستر
مشکلم اینجاست که نمیدونم که به چه صورتی باید اینکارو انجام بدم . یعنی مراحل کار به چه صورت هستش .
هرچی گشتم نبود که نبود .
اگه مطلب یا لینکی خاصی دارید لطفا قرار بدید . ممنون میشم .
من ipb رو در پوشه اصلی وب سایت قرار دادم و میخوام جامعه مجازی رو زیر مجموعه قرار بدم . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تشکر .
-
من بعد از گشت و گذار به یه پلاگین بر خوردم که دقیقا همون کاری رو میکنه من دنباشم . ولی متاسفانه پولیه .
حالا باز سوالی که پیش میاد . آیا برای هماهنگ سازی حتما باید جوملا رو نصب کنم؟ یعنی jomsocial رو . روی جوملا باید نصب کنم ؟ یا نه
استادان عزیز لطفا یه نگاهی به این برنامه بندازید ببینید کار منو میتونه انجام بده یا خیر
اگر جای سراغ دارید که این باشه برم دانلود کنم . یا اینکه باید درخواست بدم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و این دومی هم طرف نوشته که فقط برای IPB هستش این برنامه . یعنی درست متوجه نشدم . مخصوص IPB هست این پلاگین . یا فقط یوزر های IPB رو ایمپورت میکنه به جوملا .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]