سلام دوستان و اساتیدگرامی
من میخوام صفحه اول سایتم(index.php) رو تنها به سه بخش بزرگ یعنی
سه ستون تقسیم کنم(هر ستون یه لینک مجزا) و میخوام یه طرح زیبایی داشته
باشه، لطفا راهنمایی کنید که باید از چی استفاده کنم و چطور؟
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان و اساتیدگرامی
من میخوام صفحه اول سایتم(index.php) رو تنها به سه بخش بزرگ یعنی
سه ستون تقسیم کنم(هر ستون یه لینک مجزا) و میخوام یه طرح زیبایی داشته
باشه، لطفا راهنمایی کنید که باید از چی استفاده کنم و چطور؟
باتشکر
تصویر پیش فرضی رو در فتو شاپ طراحی کنید تا بشه فهمید چی می خواهید اینجوری ارحت تر میشه راهنمایی کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا باید این psd رو تبدیل به html کنید و سپس به قالب جوملا تبدیل کنید و ...
اموزش تصویری در این ضمینه زیاد هست در گوگل سرچ کنید
در پناه ایزد
ممنون ازپاسختون. بله آموزش تبدیل psdبه htmlواینا زیادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی من میخوام یه طرح زیباو جذاب داشته باشه، میشه بیشتر
راهنمایی کنید!
یا باید از قالب های تجاری حرفهای اماده استفاده کنید و به سلیفه خودتون ادیت کنید استفاده کنید
یا باید از همین روشی که عرض کردم عمل کنید
پیشنهاد میکنم از روش اول برای ابتدای کار پیش برید
در پناه ایزد
من برای سایت از قالب تجاری استفاده کردم ولی برای این صفحه سه ستونه دنبال یه قالب با همچین مشخصاتی هستم به همین خاطر پست دادم که دوستان و اساتید کمک کنند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمونه قرار بدید تا مشابه رو دوستان معرفی کنند
در پناه ایزد
متاسفانه نمونه ای ندیدم... ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند، ایا ماژولی، قالبی، چیزی هست که بشه اینکارو انجام داد....نقل قول:
باتشکر
دوستان لطفا راهنمایی کنید، آیا قالبی رو درنظر دارید؟