-
درخواست راهنمایی
با سلام به دوستان گرامی
من میخوام یک فروشگاه طراحی کنم.زیاد دنبال ویرچومارت فارسی شده گشتم.چون آموزشش رو داشتم ولی نتونستم منبعی رو پیداکنم که دانلود فارسیش رو گذاشته باشه و همه راضی باشند و ایراد ازتوش درنیاورده باشند.پس رفتم سراغ جوم شاپینگ ترجمه شده.
شنیدم امکاناتش کمتره و آیا ماژول چت زوپیم فری پشتیبانی میکنه؟و آیا کسی داکیومنتی جهت آموزشش داره؟
اگر کسی میدونه از کجا همون ویرچومارت فارسی شده رو میتونم دان کنم که اطمینانی باشه لطفا پیام بده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
با درود
شما نیازی به نسخه فارسی ندارید !
افزونه قابلیت پشتیبانی از زبانهای مختلف رو داره
نسخه انگلیسی رو از سایت سازنده نصب کنید و در بخش دانلود زبان ها بسته زبان فارسی اون رو هم بگیرید و نصب کنید .. در بخش تنظیمات سایت می تونید فارسی سازی رو با چند کلیک انجام بدید
هم جوم شاپینگ هم ویرچومارت
-
با سلام و روز بخیر
کمک بزرگی کردید تشکر میکنم.جوم شاپینگ رو حذف کردم و ویرچو نصب کردم.البته فول پکیج رو که تمام ماژول ها و پلاگین ها رو دارا ست.پکیج زبان فارسی هم دان و نصب کرذم فارسی شد.:o
البته نا گفته نماند من کلا با منو انگلیسی راحت ترم و منو های فارسی رو ترجیح نمیدم.اینم شاید به انگلیش برگردوندم.
راستی در قسمت نصب مشکلی که بود وقتی براوز میکردم و فایل دان شده ویرچو که آن زیپ هم کرده بودم رو انتخاب میکردم و بعد نصب و بار گذاری رو میزدم ، انجام نمیشد و مینوشت unable write enter file
منم فایل ها رو یکی یکی آن زیپ و در تمپ جوملا گذاشتم و نصب کردم.الان ظاهرا مشکل هل شده.ولی کار کنم باهاش مشخص میشه.
آیا میتونم مشکلاتم با ویرچو و جوملا رو همینجا مطرح کنم؟
با سپاس فراوان