با سلام خدمت دوستان عزيز
دوستان من قصد ساخت فروم مثل همين سايت دارم كه با سايت اصليم جدا باشه اگه ميشه كمكم كنيد
ممنون:g::g::g:
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان عزيز
دوستان من قصد ساخت فروم مثل همين سايت دارم كه با سايت اصليم جدا باشه اگه ميشه كمكم كنيد
ممنون:g::g::g:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این سایت برات انجمن رایگان میسازه
سلام
این انجمن با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ساخته شده که تجاریست.
شما میتونید از MyBB استفاده کنید که رایگانه.
اگه میخواید انجمنساز در خود جوملا استفاده کنید، Kunena گزینهی خوبیست.
ممنون از همه دوستان
درود بر شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط H@m3d [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
امکانش هستش لینک دانلودkunena را بزارید
مرسی
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پک زبان رو هم بگیر فارسی داره
موفق باشی
سپاسگذارم از لطفتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من kunena رو از قبل باهاش كار كرده بودم خوب بود ولي تمام صفحه نبود كه يك مشكل اساسي اونه
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط محسن بهرا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من روی زمپ نصب کردم و تمام صفحه بود! از همین سایت هم دانلود کردم
راستی کیوننا هیچ مشکلی برای سایت ایجاد نمیکنه؟ از هر نظر حساب کنید
با سپاس
دروودنقل قول:
نوشته اصلی توسط محسن بهرا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به علت ناسازگاری قالب شما با kunena بود
در پناه ایزد