-
jcomments
باسلام
من در لوکال کار می کنم و از جوملا 3.2.3 استفاده می کنم کامپونتنت جی کامنت را نصب کردم و هیچ اشکالی وجود ندارد و در لیست کامپونت ها اضافه شده است و می توانم به قسمت تنظیمات آن بروم و تنظیمات ضروری را اعمال نمایم. ولی در بخش محتوا که همان مطالب می باشد. گزینه درج نظر وجود ندارد . لطفا راهنمایی نمائید.
با تشکر
-
سلام
به قسمت تنظیمات jcomments بروید و از قسمت مجموعهها، همه مجموعهها رو انتخاب کنید.
-
باسلام و تشکر از لطف جنابعالی تنظیمات را دقیقا بررسی نمودم و و همه مجموعه ها را نیز انتخاب نمودم . نتیجه ای نگرفتم.
-
به مدیریت پلاگینها رفته و پلاگین محتوا - دیدگاه جوملا رو فعال کنید.
-
با تشکر از لطف شما.
مدیریت پلاگین ها را بررسی نمودم ، پلاگین به نام محتوا دیدگاه وجود ندارد.
ولی محتوا - پیمایش صفحه ها - محتوا - بارگذاری ماژول - محتوا - جوملا - محتوا - تماس - محتوا - کد گذاری ایمیل - محتوا - صفحه بندی - محتوا - امتیازدهی وجود دارند و کلیه آنها نیز فعال می باشد.
با این وجود در بخش محتوا گزینه نظر دهی وجود ندارد. لطفا راهنمایی نمایید.
-
احتمالا پلاگینش نصب نشده.
دوباره امتخان کنید و آخرین نسخه کامپوننت رو از سایت سازنده دانلود و نصب کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
با سلام و تشکر از لطف و راهنمایی جنابعالی
به لینک مورد نظر رفتم و پلاگین ها را دانلود و بدون هیچ اشکالی نصب نمودم. متاسفانه هیچگونه تغییر نکرده همچنان در بخش محتوا گزینه نظر دهی وجود ندارد. ضمنا پلاگین های نصب شده از این قرار است.
Quick Icon - JComments - K2 - JComments - JComments - Social Login - JComments - AutoSubscribe - JComments - Avatar - Search - JComments - Content - JComments - Button - JComments ON - Button - JComments OFF - System - JComments - User - JComments -
-
گفتم که خود کامپوننت رو دانلود و نصب مجدد کنید.
پلاگین مربوطه در خود کامپوننت قرار داره.
-
دوست بزرگوار . کامپوننت را مجددا دانلود و بدون اشکال نصب نمودم هیچگونه تغییر نکرده. آیا باید کامپوننت قبلی را حذف کنم
-
بهتر بود حذف میکردید.
با اینحال ببینید پلاگین محتوا - دیدگاه جوملا نصب شده یا خیر.