جوملا یا وردپرس؟ کدام بهتر است؟
چند وقتیه کارم رو با وردپرس شروع کردم، گفتم تجربیاتم رو به اشتراک بذارم شاید به درد کسی بخوره.
من یک سال با جوملا کار کردم. اون روزی که می خواستم بین جوملا و وردپرس انتخاب کنم، مهمترین ملاکم رو گذاشتم بررسی و مقایسه هسته جوملا با هسته وردپرس، به همین دلیل جوملا رو انتخاب کردم.
اما الان بعد از یک سال پشیمونم از این اشتباهم. از همون اول باید میرفتم سراغ وردپرس چرا که:
1. هسته جوملا قوی تر از هسته وردپرسه، اما نکته مهم تر اینه که قدرت وردپرس تو هسته اش نیست، (البته بماند که سادگی هسته وردپرس خودش یه امتیاز بزرگه) بلکه قدرت وردپرس تو افزونه های زیادشه، به عبارتی میشه گفت قدرت وردپرس تو این سایته: (wordpress.org)
2. جوملا از نظر سرعت به پای وردپرس نمیرسه، (دلیلشم همون سادگی هسته وردپرسه) از طرف دیگه جوملا خطاهای اعصاب خورد کن زیاد داره که بازم وردپرس به دلیل سادگیش خیلی از اینها رو نداره
3. کاربران وردپرس خیلی خیلی خیلی بیشترر از کاربران جوملاست. و این یکی از دلایل قدرت وردپرسه
4. از نظر فارسی سازی و فارسی شدن، وردپرس خیلی خیلی جلوتر از جوملاست
5. اکثر افزونه های وردپرس رایگانند، اما اونایی هم که پولی اند، خیلی خیلی ارزونتر از افزونه های جوملا هستن. به طور کلی جوملا فروشا تو ایران گرون فروشند. از اون طرف وردپرس فروشا، انصاف دارند.
این ها حاصل تجریه یک سال و نیم من تو استفاده از جوملا و وردپرسه. یک سال جوملا (که عمرم هدر رفت) شش ماه وردپرس (که تو همین شش ماه به اندازه 10 سال جوملا کار بودن پیشرفت کردم)
با تشکر