آقا من چه طوری می تونم برای هر مطلبم که می فرستم نظر سنجی و امتیاز دادن به مطلبم رو بیان کنم؟؟؟
مثل وبلاگ؟؟ خداییش جواب درست حسابی بدید ممنونم :'( :-[ :( >:(
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا من چه طوری می تونم برای هر مطلبم که می فرستم نظر سنجی و امتیاز دادن به مطلبم رو بیان کنم؟؟؟
مثل وبلاگ؟؟ خداییش جواب درست حسابی بدید ممنونم :'( :-[ :( >:(
مگه تاحالا جواب غیر درست و حسابی گرفتید؟؟؟
شما میخواید امکان کامنت بزارید + rating؟؟؟؟
شما این کامپوننت رو نصب کنید ===> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این مامبوت رو هم نصب کنید ===> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای rating هم خود مامبو این امکان رو داره باید فعالش کنید.
امکان امتیاز دادن به مطالب در مامبو 4.6 هم وجود دارد
شما گفتید رو 4.6 هست کجا هست من همه رو فعال کردم ولی نمایش نمیده؟؟؟
کجا باید برم؟
الان هم اون بالایی رو نصب می کنم ببینم چی میشه از نصب کننده استفاده کنم مشکلی پیش نمی یاد که
سایت من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست
لینک دانلود کامپوننت و مامبوت رو قرار بدین تو این صفحات که گفتید چیزی پیدا نکردم؟؟؟
[quote author=محمد link=topic=5944.msg35564#msg35564 date=1176919098]
شما این کامپوننت رو نصب کنید ===> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این مامبوت رو هم نصب کنید ===> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
!!!!
پس اینها چیه؟؟
باید با نام کاربری خودتون وارد بشید تا لینک دانلود رو ببینید!
MosCom0.8.2 :: كامنتhot!
مامبوت MosCom :: كامنتhot!
آقا امتیاز دهی به مطلب با 4.6 مشکل داره اینطور نیست ؟
[quote author=m_s link=topic=5944.msg35604#msg35604 date=1176933366]
آقا امتیاز دهی به مطلب با 4.6 مشکل داره اینطور نیست ؟
[/quote]
قبلا هم عنوان شده بود. بله