سلام سایت من بالا نمیادError displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام سایت من بالا نمیادError displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL
این مشکل مربوط به دیتابیس می باشد.
احتمالا Mysql به مشکل بر خورده؛ مدیر سرور مشکل را برطرف می کند
توی هاست configuration.php رو edit بزنید و این 5 تا تغییر رو توش انجام بدید و ذخیره کنید
1:نام یوزری که در هاست ساختید رو به جای روت قرار دهید public $user = 'root';
2:نام پسوردی که برای یوزر گذاشتید بین سینگل کوتیشن قرار دهید public $password = '';
3:نام دیتابیسی که در هاست ساختید رو جایگزین کنید public $db = 'your db';
4:مسیر log و tmp رو تا این مسیر پاک کنید
5:یه کادر بالا وجود داره از اول نوشته تا جای public_html رو کپی کنید به جای متنی که در عکس بالا حذف کردیم قرار بدید.هم به جای tmp و هم log
موفق ميشي
سلام
اگه این ارور بدون دلیل پیش بیاد، مشکل از هاست هست.
سلام مشکل حل شد سایت بالا امد مشکل از اینجاست که من میخواهم روی پوشه ادمین رمز بزارم نمیشه وادرس مدیریت خطای 404 میده مدیرهاست میگه بایداز حالت ریدایرکت خارج کنید و یا پسورد گذاری روی پوشه ادمین باید در فولدر fa انجام شود
فقط من این دوراه نمیدونم چگونه باید انجام داد
سلام دوستان
سایت من روی هاست
ولی بالا نمیاد
ارورش اینه لطفا راهنماییم کنید
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ',' or ';' in /home4/sarvkabi/public_html/configuration.php on line 57
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط چهارسوق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با توجه به حل شدن مشکل قبلی شما لطفا تاپیک جدیدی برای مشکل جدید ایجاد کنید
یا علی