نحوه کد کردن محصولات تجاری جوملا توسط کمپانی های مطرح جوملا
سلام . وقتتون بخیر
این سوالم بیشتر پاسخ و مدد مدیران عزیز را مطلبه.
می خواستم بدونم تحت قوانین GPL محصولاتی که با زبان اوپن سورس تولید می شوند اجازه کد شدن ندارن.
متاسفانه در کشور ما محصولات و قالب هایی که برای فروش گذاشته می شوند توسط incube کد می شوند .
با بررسی هایی که کردم متوجه شدم که محصولات تجاری که از کمپانی های مطرح جوملا خریداری میشه به هیچ وجه کد نمیشن. (برخی شرکت های روسی محصولاتی داشتن که چون کد میکردن حتی روی جوملا جهانی اجازه انتشار پیدا نکردن و مجبور شدن برای این که در این سایت قرار بگیرند یه نسخه لایت فری ارایه کنند)
حالا با این توضیح وقتی که محصولی بر روی دامنه ای فعال نشده باشه و کد هم نشده باشه پس قابل نصب بروی هزارن سایت هست. یکی از عزیزان فرمودند این لایسنس تنها به خاطر اینه که از اپدیت های جدید و پشتیبانی اون شرکت استفاده کنیم. پس چیزی به نام نال کردن و یا کرک کردن نرم افزار وجود نداره در این زمنیه.
حالا چه اشکالی داره که من محصولی را که خریدم و فقط برای یک سایت هست روی چند تا سایت نصب کنم؟
این مسپله ای که مطرح میکنن که ممکنه کد مخرب و شل داخل کد ها باشه چیه؟ وقتی که من محصول را قانونی خریدم ولی رو چند تا دامین نصب میکنم کد مخربش کجا بود؟
ممنون میشم از بزرگواران کسی پاسخ بده.
لازم به ذکر هست که بحث مفصلی هم در این تا\یک شده بود که مطالعه کردم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]