با سلام
وقت بخیر
دوستان چندتا مطلب تو سایتم گذاشتم که امروز متوجه شدم همشون 404 ( نه صحفه ) رو نشون میدین .تو مروگر بجاب اسم مطلب نوشته 404
ممنونم بفرمایید چطور این آدرس ها رو درست کنم .
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
وقت بخیر
دوستان چندتا مطلب تو سایتم گذاشتم که امروز متوجه شدم همشون 404 ( نه صحفه ) رو نشون میدین .تو مروگر بجاب اسم مطلب نوشته 404
ممنونم بفرمایید چطور این آدرس ها رو درست کنم .
با تشکر
سلام
احتمالا سئو فعاله
باید فایل htaccess.txt را در روت هاست به این مقدار تغییر نام بدید.
.htaccess
. ابتدای کلمه هست
شاد باشید
اگر تنظیمات مربوط به seo را فعال نکردید , این مشکل میتونه دلایل زیادی داشته باشه :نقل قول:
نوشته اصلی توسط yuosof [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
۱. مطالب تون منتشر نشدن
۲. تاریخ انتشار مطالب تون مربوط به آیندس یا تاریخ پایان انتشار مطالب تون مربوط به گذشتس
و ...
اگر تنظیمات seo را فعال کردید در همین تاپیک اعلام کنید.
با سلام
ممنونم از راهنمایی دوستان
بله من سئو رو فعال کردم و افزونه sh404SEF رو هم نصب کردم ( البته نسخه رایگان و زبان اصلی هست). مطالب هم در حالت انتشار هستن .
یه مدتی هست که تعداد زیادی صفحات 404 در webmasters tools هم دارم . و مطالب سایت هم کلا بجای اسم خود مطلب 404 نوشته میشه .
آموزش زیادی در مورد افزونه سئو نتونستم پیدا کنم و کار کردن با افزونه رو زیاد وارد نیستم .
بنظر شما این 3 تا مطالب رو حذف کنم و از اول مطلب جدیدی ایجاد کنم یا بهتره همون مطالب باشن و ادرس ها رو درست کنم .
با تشکر
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این فایل رو بررسی کردم
.htaccess میباشد . دیگه تغییر ندادم
مرسی