سلام و درود
دوستان یک سوال آیا بغیر از سایت گوگول سایت های دیگه ایی هستن که کد کپچا یا همین تصاویر امنیتی رو داشته باشن ؟
در صورت امکان چند تا کپچا میخواستم بهم معرفی کنید .
ممنونم از راهنمایی دوستان
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و درود
دوستان یک سوال آیا بغیر از سایت گوگول سایت های دیگه ایی هستن که کد کپچا یا همین تصاویر امنیتی رو داشته باشن ؟
سلام
در صورت امکان این سوالو میخواستم جواب بدین خیلی ضروری هست.
من فرم ثبت نامم مشکل داره و کد امنیتی رو نشون نمیده . میخوام نمونه های دیگه رو امتحان کنم ببینم باز همین مشکل رو داره
ممنونم
در جوملا 3.4 این مشکل رفع شده است .میتوانید تنوع و سادگی تصویر امنیتی جدید را در این لینک مشاهده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
ممنونم از راهنمایی شما
یک سوال این سایت ف- ی- ل -ت -ر-ه ؟ هر کاری کردم نتونستم سایت رو باز کنم .
از شکن ف- ی- ل -ت- ر هم استفاده کردم ولی موفق نشدم .
قبلا یه کد اعتبار سنجی دیده بودم که با سوالات ریاضی ساده بود ولی الان خاطرم نیست
در گوگل سرچ کنید "کپچا برای جوملا "
با سلام
ممنونم
بله من این سوالات ریاضی رو از دو تا سایت دانلود کردم هر دو تا رو هم نصب کردم ولی متاسفانه یکی مشکلی دارن . کلا سایت صفحه سفید نشون میده . و منم حذفشون کردم .
وسایت رو به حالت قبلش برگرداندم .
لام و درود
EasyCalcCheck Plus
این پلاگین رو امروز دیدم
هم امکان پرسش ریاضی شامل جمع، تفریق ، ضرب رو داره و هم سوال امنیتی از پیش تعریف شده
تست هم کردم و به خوبی کار میکنه
برای جوملا 2.5 و 3 منتشر شده
توضیحات و دانلود: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دمو سازنده : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دمو در دیزاینروب: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
سال نو به همه دوستان و زحمتکشان جوملا مبارک و شادباش
سال پر باری رو برای همه ارزومندم
کاربر نجفی گرامی خیلی خیلی از شما ممنونم
من خیلی به این کدامنیتی نیاز داشتم
مرسی .:clap:
قابل نداشت دوست مننقل قول:
نوشته اصلی توسط yuosof [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یاد شما و این تاپیک که ایجاد کرده بودید، بودم و وقتی این افزونه رو دیدم، اینجا هم معرفی کردم
خوشحالم که به دردتون خورده
موفق و پیروز باشید