باسلام
من یه آموزش کوتاه و ساده و مختصر برای سئو سازی می خوام.آخه اسم سایتم تو گوگل نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
من یه آموزش کوتاه و ساده و مختصر برای سئو سازی می خوام.آخه اسم سایتم تو گوگل نیست
یه بار دیگه میگم یه آموزش کوتاه فقط
به بهینه سازی سایت ساده نگاه کنید قطعا نتیجه نخواهید گرفت
اگر فقط اسم سایتتون مهمه در نتایج جستجو به نمایش در بیاد میتوانید سایت خود را در گوگل وب مستر ثبت نمایید
نقشه سایت ایجاد و در وبمستر گوگل ثبت نمایید
دوست عزیز من یه آموزش از سئو سازی می خوام نه ثبت سایت در موتور های جستوجو
دادا وقتی شما سایتتو به موتور معرفی نمیکنی چطوری بیاره.
شما سایتت رو ثبت کن تو گوگل بعد قسمت وب مستر نقشه سایت بهش معرفی کن بعد از یک ماه الی دو ماه میاره بالا آنی نمیشه بیاره.
برای سئو به لینک زیر برو جستجو بزنی میاره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من تو گوگل و همه موتوها ثبت کردم
قالب شما به صورت رایگان می باشد و شرایط لازم را برای کسب رتبه بهتر دارا نمی باشد
البته قالب های زیادب به صورت رایگان می باشد که کاملا پارامترهای سئو در طراحی کد نویسی به خوبی رعایت شده اند
قالب شما نیز باید یه خورده در کد نویسی تغییراتی داده شود
ولی پیشنهاد من استفاده از قالب دیگر برای شما ست
من آشنایی دارم به این قالب و قبلا بررسی کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هر دوتاش با قالبی که شما استفاده میکنید راه اندازی گردیده شده اند
ولی از لحاظ سئو مناسب نمی باشد
دوست عزیز خوب من همین قالب رو می خوام چون هم زیبایه هم روش خیلی کار کردم.اگه کد نویسی برای بالا بردن سئو می خواد اگه میشه راهنمایی کنید.