با سلام و درود
دوستان یه کاربر بعنوان نویسنده از چه قسمتی باید وارد بشه و مطالبشو ارسال کنه و هم بتونه خودش انتشار بده و یا ویرایش کنه
ممنونم راهنمایی بفرمایید .
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و درود
دوستان یه کاربر بعنوان نویسنده از چه قسمتی باید وارد بشه و مطالبشو ارسال کنه و هم بتونه خودش انتشار بده و یا ویرایش کنه
ممنونم راهنمایی بفرمایید .
از بخش ادمین
site/administrator
یا وقتی وارد سایت میشه در صفحه اصلی توی قسمت پروفایل کاربری لینک ایجاد مطلب داره
سلام
ممنونم از پاسخ شما
این لینک که شما فرمودین کجاست . من تو قسمت پروفایل کاربر که میرم هیچ لینکی وجود داره
آیا باید ایجاد بشه یا خود جوملا این لینک رو داره ؟
ممنونم در صورت امکان توضیح دهید .
با تشکر از شما
دوست عزیز از همان قسمتی که شما (مدیر)می خواهید وارد پنل مدیریت شوید your site.ir/administratorباید نویسنده وارد و یوز پس خود را وارد نماید.
تذکر:شما باید از قبل اختیارات این نویسنده را فعال کنید
سلام و درود
ممنونم از پاسخ شما
ولی من میخوام کاربر وارد سایت که شد بتونه مطلب ارسال کنه ودیگه نیاز به ورود به بخش مدیریت نباشه your site.ir/administrator
چون تو سایت های مختلف و از جمله همین انجمن هم توضیح داده شده ولی من اون موارد رو انجام میدم ولی باز این امکان نیست .
اگر افزونه خاصی هست برای این کار ممنونم دوستان معرفی نماییند.
خیلی ضروری ست .
با تشکر
شما می توانید از کامپوننت k2برای این منظور استفاده نمایید.
در صورت نیاز ذکر کنید تا لینک دانلود قرار داده شود
مجددا سلام
دوست من کامپوننت k2 رو نصب کردم و دارم استفاده میکنم . تنها مشکلی که هست من میخوام کاربر بدون وارد شدن به بخش مدیریت و از طریق سایت و حساب کاربریش بتونه مطلب جدید ارسال کنه و تو آموزش ها دیدم منتها من هر کاری میکنم درست نمیشه .
سلام
شما یه صفحه ورود داخل سایت خودتون میزارید
به کاربر دسترسی می دید که ناشر باشه
کاربر ورود می کنه
مطلب می نویسه
مجموعه رو انتخاب می کنه
بعد شما بعد از تایید می تونید اون مطلب منتشر کنید
با k2 به همین راحتی انجام میشه
حالا دیگه نیازی نیست کار از قسمت مدیریت وارد بشه
برای اینکه کاربر با حدس هم نره تو مسیر مدیریت
مسیر پوشه مدیریت رو عوض کنید
موفق باشید
داداش مشکل اینکه کاربر از طریق بخش مدیریت وارد شه چیه؟
شما وقتی اختیارات نویسنگی رو به کاربر میدین کاربر نمیتونه به بخش های دیگه دسترسی داشته باشه.
منظورم از مورد اول پروفایل کاربر نبود منوی کاربری بود شما باید این ماژول رو فعال کنید وقتی کاربر وارد شد یه سری امکانات بهش میده نمیدونم برای k2 جواب بده برای مطالب جوملا جواب میده
سلام و درود
خیلی ممنونم از دوستانی که اطلاعات رو در اختیار من گذاشتن .
درست شد .
هم به کمک اطلاعات شما و هم کمک از این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عالی بود دست همه دوستان درد نکنه
سپاس