درخواست راهنمایی برای داشتن یک قالب حرفه ای
سلام دوستان
برای اولین بار هست که از جوملا استفاده میکنم و نیاز به همکاری یا راهنمایی دوستان دارم
اول اینکه قالب حرفه ای و قابل قبولی رو برای سایتی با موضوع "مترجم و ترجمه" میخوام
خودم لینک های زیر رو پیدا کردم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا در مورد این قالبها نظر بدید و بگید کدوم بهتره و در صورتی که قالب بهتری میشناسید معرفی کنید
توی یکی از صفحات سایت که گذری دیدم و الان پیداش نمیکنم، دوستی گفته بودن از سایت templatemonster.com هر قالبی رو میخواین انتخاب کنید تا شبیهش رو براتون آماده کنم، آیا کسی میتونه این کار رو برام انجام بده یا راهنماییم کنه؟
دوم اینکه سی ام اس رو تازه نصب کردم و ضروری ترین کارهایی که به نظرتون باید الان انجام بدم و یا لازمه که رعایت کنم رو لطفا مطرح کنید
پیشاپیش از دوستان گلم ممنونم