من با استفاده از inspect مسیر مورد نظر برای تغیرات(template.css) در قالبمو پیدا کردم ولی با اینکه تغییرات قالبو انجام دادمو و ذخیره ام کردم باز همچنان قسمت مورد نظر همانند قبل بدون تغییر باقی مانده است،مشکل از کجا می باشد.
نمایش نسخه قابل چاپ
من با استفاده از inspect مسیر مورد نظر برای تغیرات(template.css) در قالبمو پیدا کردم ولی با اینکه تغییرات قالبو انجام دادمو و ذخیره ام کردم باز همچنان قسمت مورد نظر همانند قبل بدون تغییر باقی مانده است،مشکل از کجا می باشد.
سلام
ممکن هست کش شده باشد!
ممکن هست اشتباه کرده باشید و فایل رو اشتباه تغییر داده باشید!
ممکن هست از والد بالادست تری دستور خوانده میشود!
تغییر مورد نظر خودتان را بفرمایید!
آدرس سایت را بفرمایید!
تغییری که اعمال کردید را هم بفرمایید!
بررسی میکنم!
موفق و موید باشید
دقیقا چیزی که گفته شده بودو تغیر دادم و هم از هاست و هم از جوملا فایل مورد نظر رو بررسی کردم و تغییر داخل فایل انجام شده ولی روی قالب این تغییر اعمال نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قسمت مهارت های ما و نوشته ی مهارتهای ما در وسط صفحه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام!
مشکلی در سایت دیده نشد!
سیستم شما کش کرده!
کنترل + f5 رو بزن! میبینید که برطرف میشه!
موفق و موید باشید
متشکر مشکل با کمک شما رفع شد
خواهش میکنم دوست عزیز
همان دکمه تشکر کافیست. نیاز به ارسال پست تشکر نیست.
موفق و موید باشید