-
خبرنامه اتوماتیک
سلام
من دنبال یه خبر نامه می گردم که افراد با وارد کردن ایمیل خود عضو خبر نامه شوند و در ضمن به طور اتوماتیک در ساعت مشخصی خبر های جدید وارد شده به سایت رو به اشخاص عضو ارسال کند .
البته هرچه توی فروم گشتم چیزی در این رابطه نبود .اگه کسی چیزی میدونه یه لطفی بکنه و بگه باید چه کار کنم
با تشکر.
-
پاسخ : خبرنامه اتوماتیک
سلام دوست عزیز
به انجمن خوش آمدید
به سایت های زیر سری بزنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
extensions.joomla.org
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جستجو کنید در آنها مواردی خواهید یافت (newsletter)
یاعلی
-
فكر ميكنم letterman گزينه ي خوبي براتون باشه
-
از این که به من جواب دادی مچکرم.
Ltterman ر نصب کردم ولی نمی دونم چرا هی خطا اختار می داد. شاید چون با مامبو فارسی سازگار نباشد ؟! ???
شما اون رو کاملاً تست کردید ؟
اگر هم کسی باهاش کار کرده می شه بگه چه جوری اینا که من می خواهم رو می شه توش تنظیم کرد . البته شرمنده اگه سوالات من خیلی بیخود .چون من فعلاً تازه کار هستم
با تشکر. :)
-
سعی کنید موقع دانلود یک plugin نسخه سازگاری رو بررسی کنید
localhost = test
-
من با letterman مشکلی نداشتم تا حالا، فارسیش هم کردم، تو چند تا سایت هم استفاده کردم ازش
اختاری که بهتون میده چیه؟
-
اون امکاناتی را که من میخواستم دارد؟
می شه آدر س اون سایj هارو لینک بدی. ;)
درضمن اگر ممکن است می شi اون لترمن که فارسی کردید برام بفرستید. ::)
با تشکر.
-
سلام
فکر میکنم برآورده کنه ;)
من اون رو برای تیم فرستادم :) آدرس سایت ها هم یکیش:
موفق باشی
-
راستش من ندیدم تیم اون رو آپلود کرده باشه :-\
اگه زحمتی نیست میشه اون رو برام بفرستید.ممنون میشم ::)