سلام
من یه گزینه آخرین اخبار و همچنین برخی ماژول های دیگه داخل وب سایتم هست که تو مدیریت سایت می خوام گزینه صفحاتش رو از تنها متغیرها به همه تغییر بدم اما نمی دونم باید چطور این کار رو انجام بدم ، میشه راهنمایی کنید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من یه گزینه آخرین اخبار و همچنین برخی ماژول های دیگه داخل وب سایتم هست که تو مدیریت سایت می خوام گزینه صفحاتش رو از تنها متغیرها به همه تغییر بدم اما نمی دونم باید چطور این کار رو انجام بدم ، میشه راهنمایی کنید ؟
مدیریت ماژول ها -> ماژول مورد نظر -> تب تخصیص منو -> منوی انتساب ماژول رو تمامی صفحات انتخاب کنید
من این گزینه ای که شما می گید رو ندارم ببینید این صفحه مدیریت ماژول من هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مسیر دیگه ای نداره ؟
آپدیت کردید که اینطور شده؟
راه دیگه ای نیس
خوب آره نسخه 3.4 که اومد آپدیت کردم :(
دوستان کسی نیست به من بگه راه دسترسی به انتساب ماژول در جوملا 3.4 کجاست ؟:confused:
خطایی هم داد یا نه؟
پایگاه داده رو فیکس کردید؟
نه راستش این کار رو هم بلد نیستم :rolleyes:
ببینید توی قسمت پایگاه داده من این پیام رو می ده :
پایگاه داده نسخه (هیچ) با مدیریت محتوا نسخه (3.4.0-2015-02-26) سازگار نیست
جدول 'n4pd6_user_profiles' ستون 'profile_value' از نوع 'TEXT' ) از فایل 3.3.4-2014-08-03.sql)
چطور باید رفعش کنم ؟ این رو هم ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من آپدیت کردم دیتا بیس رو و اخطارهایی که توی تصویر بالا می بینید از بین رفت الان نوشته پایگاه داده به روز می باشد
منظورتون از فیکس کردن پایگاه داده همین بروز رسانی بود؟
اما من همچنان نمی تونم توی قسمت مدیریت ماژول انتساب ماژول رو انجام بدم :confused:
آره همین بود
نمیدونم والا شما اون کاری که گفتم برای عیب یابی سیستم انجام بدید کردید؟
تبهای دیگتون موقتا فعال کنید کارتونو انجام بدید سپس غیر فعال کنید