سلام.
میخوام جوملا 3 رو با زمپ روی ویندوز 8.1 نصب کنم.
تمام مراحل رو میرم در آخرین مرحله نصب، روی این قسمت میمونه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل از کجاست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
میخوام جوملا 3 رو با زمپ روی ویندوز 8.1 نصب کنم.
تمام مراحل رو میرم در آخرین مرحله نصب، روی این قسمت میمونه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل از کجاست؟
سلام
دوست عزیز قبل از ارسال مشکلتون ، در انجمن جستجو کنید ...
تو مسیر C:\xampp\phpو تو فایل php.ini باید مقدار max_execution_time رو به 3000 تغییر بدی و دوباره از اول xampp رو اجرا کنی و جوملا رو نصب کنی...
راهنمایی بیشتر در :
سلام به من در مرحله ی نصب پایگاه داده ارور میده تصویرشم گذاشتم لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط spr007 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا برای سوال جدید، موضوع جدیدی ایجاد کنید.
اطلاعات پایگاه داده خود را مجددا بررسی کنید.
اطلاعات بیشتر در لینک زیر:
سلام.
نام کاربری رو root بگذارید بدون رمز عبور.
خیلی خیلی ممنونم برای راهنمایی خوبی که کردید چندین روز سردرگم بودم که چه کار باید کرد ومشکل از کجاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ITGirl [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام و خسته نباشید.
من میخوام جوملا روی سایتم بالا بیارم.
صفحه اول سایت که انتخاب زبانه میاد ، فارسی رو انتخاب میکنم ولی دکمه ادامه رو که میزنم اتفاقی نمیفته و جلو نمیره.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
کسی نیست لطفا؟
من با internet explorer وfirefox و chrome هم تست کردم دقیقا همین اتفاق میفته و وقتی زبان انتخاب میشه و دکمه مرحله بعد رو میزنم جلو نمیره و همونجا میمونه.مرحله قبل میتونم برم ولی جلو نمیره.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط hammed [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از توضیحاتی که در بالا گفته شده، استفاده کنید.
مثل: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]