سلام یه نفر که میتونه برای من جوملا2.5 را نصب کنه پ.خ بده یا اینجا بگه تورور خدا کمکم کنید خیلی نیاز دارم ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یه نفر که میتونه برای من جوملا2.5 را نصب کنه پ.خ بده یا اینجا بگه تورور خدا کمکم کنید خیلی نیاز دارم ممنون
یعنی کسی نیست به من کمک کنه
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط GAZALE202 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا اسپم ارسال نکنید
زمان بین دو پست شما به نیم ساعت نمیرسه باید صبر کنید تا دوستان یا بنده راهنمایی کنیم (رایگان) وگرنه تجاری زود جواب میگیرید
نصب جوملا کار سختی نیست
آموزش نصب هم تو همین انجمن هست
میتونم براتون نصب کنم به صورت رایگان اطلاعات سی پنل رو پیام خصوصی کنید درضمن نسخه جوملایی که میخواید نصب کنید هم آپلود کنید
موفق باشید
فرستادم براتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سرور هاست رایگان تون مشکل داره
درست شد اطلاع بدید علاوه بر اینکه نصب میکنم ازش فیلم آموزشی هم میزارم دفعات بعد خودتون بتونید بدون مشکل نصب کنید
موفق باشید
uppppppppppp
اسپم ارسال نکنید دومین تذکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط GAZALE202 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیام خصوصی تون رو الان دیدم چک میکنم بهتون اطلاع میدم
مرحله اول آموزش نصب روی هاست رایگان
*** ساخت دیتابیس ، اپلود جوملا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
--- دوست عزیز من اصلا پیشنهاد نمیکنم از این هاست رایگان استفاده کنید چون اولا هاست های رایگان اصلا خوب نیستند و دوما این سایت زیاد قطعی داره من میخواستم جوملا رو نصب کنم مشکل داشت حتی phpmyadmin هم باز نمیکنه و ارور میده
خودتون ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت رو چک کنید زمانیکه phpmyadmin باز شد بهم اطلاع بدید تا جوملا رو نصب کنم و ازش فیلم بگیرم
موفق باشید
مرحله دوم : نصب جوملا بر روی هاست رایگان
-----------------------------------------------------------
*** در ابتدا باید بگم چون سرور هاستینگ قبلی مشکل داشت بنا به درخواست کاربر عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] روی هاست دیگه نصب کردم به همین دلیل ساخت دیتابیس مجدد در این فیلم آموزشی نیز تکرار کردم
اما در کل نصب روی هاست های رایگان به همین ترتیب هست
از لینک زیر میتونی دانلود کنید
موفق باشید
خیلی ممنون فقط نا م کاربر و رمز ورود به ادمین چیه