باسلام خدمت اساتید محترم
وبسایت danesh-ict.com صفحه خانه روباز می کنه، ولی برای منوهای بقیه ارور404 میده،چرا؟
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام خدمت اساتید محترم
وبسایت danesh-ict.com صفحه خانه روباز می کنه، ولی برای منوهای بقیه ارور404 میده،چرا؟
سلام
کدوم قسمت؟
ایرادی ندیدم.
مثلا از منوی بالا که روی محصولات یا خدمات یا هر کدام از زیرمنوها کلیک می کنم می نویسه
Not Found
The requested URL /our-categories.html was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2 Server at danesh-ict.com Port 80
یک صفحه رو باز می کنه ولی صفحه دوم نه.
مثلااگه مستقیم صفحه محصولات روبزنیدباز میکنه ولی اگرصفحه خانه روبزنید بعد صفحه محصولات رواون موقع بازش نمی کنه.
وجود فایل .htaccess را در شاخهی خانگی هاست خود بررسی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] » [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دراین آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وجود داره
چیکارش کنم؟
ضمنا باتشکر از لطفتون ممنون میشم زودتر راهنمایی بفرمایید.شرمنده ام .وبسایت آنلاین فعاله.کارم هم کامل به این بستگی داره.بازم ممنون.
به مدیریت سایت / تنظیمات عمومی بروید و ببینید تنظیمات mod rewirte فعاله یا خیر !
اگر بله فایل htaccess.txt رو باید به htaccess. تغییر بدهید ( دات اول نام فایل باشد )
آقا خ ممنون . ایول . دست مریزاد. سلام برخورلارستان.من شرمنده لطفتون شدم.
مشکل اون نقطه بودهمه کارکرده بودم جزاون.