سلام خسته نباشید
من الان دو روزه apache رو اجرا میکنم اور میاد رو صفحه با این محتوا که apache service has stpoed
و سایتام باز نمیشن رو لوکال
مشکل چیه
ممنون از راهنماییتون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید
من الان دو روزه apache رو اجرا میکنم اور میاد رو صفحه با این محتوا که apache service has stpoed
و سایتام باز نمیشن رو لوکال
مشکل چیه
ممنون از راهنماییتون
برنامه ای مثل vmware machin , visual studio و ... نصب نکردید ؟
اگه جواب بله هست مراحلی که در لینک زیر گفته شده رو انجام بدید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
سلام ممنون از راهنماییت اما من تقریبا 1 ساله این زمپ رو دارم و هیچ مشکلی نداشتم قبلن هم تغییرات پورت رو انجام دادم اما از دیروز این ارور برام رو صفحه به عنوان warning از طرف ویندوز میاد
apache server has worked stoped
والا من به همچین مشکلی تا حالا برخورد نکردم
عصر یه جستجو میزنم تو اینترنت به نتیجه ی رسیدم حتما اطلاع میدم
بازم شرمنده
روز خوش
سلام من با جوملا وب سایت طراحی مردم و سایتم رو local هست الان که میخوام دو باره سایتم رو از روی local باز کنم با این مشکل مواجه شدم یعنی این پیغام رو میده
Database connection error (3): Could not connect to databaseDatabase connection error (3): Could not connect to database
و سایتم نشون داده نمیشه. نمیدونم چی شد که برقراری با , بانک اطلاعاتی رو error میده ایا راهی برای درست شدنش وجود داره یا اینکه این همه زحمتم به باد رفت باید پاکش کنم و از اول سایت طراحی کنم؟
ازmamp server استفاده میکنم
zend studio رو هم نصب پاک کردم نمیدونم به خاطر این میتونه باشه یا نه
سلام دوست عزیز شما زمانی که ومپ رو استارت می کنید قسمت mysql فعال میشه ؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی دوست عزیز خودش درست شد