بر روی هاست ویندوز سعی به نصب جوملا 3.4 دارم ولی تو مرحله اخر و ساختن دیتابیس فریز میشه و همینطور باقی میمونه. مشکل کجاس؟ ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
بر روی هاست ویندوز سعی به نصب جوملا 3.4 دارم ولی تو مرحله اخر و ساختن دیتابیس فریز میشه و همینطور باقی میمونه. مشکل کجاس؟ ممنون
سلام
آموزش زیر را مطالعه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام.من انجام دادم ولی متاسفانه پیغام خطا داد. البته من از نرم افزار ایزی پی اچ پی نسخه 14 استفاده میکنم. من چه مسیری رو باید برم؟؟؟؟؟؟؟
لطفا سریعتی خیلی عجله دارم
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"' at line 1 SQL=SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO
اینم از خطایی که میگیره.البته من به روش زمپ و ومپ که شما گفتید رفتم با وجود اینکه برنامه م ایزی پی اچ پی 14 بوده.
دوست عزیز درود بر شما !
من فکر میکنم که IIS ویندوز شما فعال هست . پس نمیتونید همزمان از ومپ ،زمپ با IIS استفاده کنید . برای جوملا بهتر است که از همون ومپ سرور استفاده کنید فقط یه نکته : نسخه ی ومپ شما بایستی با نسخه ی جوملا سازگار باشد.
CMD رو باز کنید و در خط فرمان عبارت : iisreset /stop را نوشته و اینتر را بزنید پیغامی مبنی بر متوقف شدن آی آی اس به شما میدهد.
سپس روی آیکن ومپ در system tray ( کنار ساعت ) کلیک کرده و گزینه ی restart all service را بزنید .
خبر این را هم به بنده بدهید.
نه دوست عزیز.متوجه منظورم نشدید از زمپ و ومپ استفاده نکردم. من از برنامه. Easy php 14 تا الان استفاده کردم. و چون تو مرحله نصب هنگ داشت تو نت سرچ کردم شما فقط به دو روش زمپ و ومپ راه حل رو گفتید. ولی به روش ایزی پی اچ پی نگفتید.منم مث مسیری که شما دادید رفتم ادیت کردم ولی نشد.
ممنونم که بگید اونایی که از ایزی پی اچ پی استفاده میکنن چه مسیری باید برن؟؟؟؟