با سلام
من در مرحله دوم نصب جوملا 3 (پایگاه داده) مشکل دارم ، متاسفانه با این پیغام روبرو میشم:
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL.
ممنون میشم جواب بدید.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من در مرحله دوم نصب جوملا 3 (پایگاه داده) مشکل دارم ، متاسفانه با این پیغام روبرو میشم:
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL.
ممنون میشم جواب بدید.
سلام
در باره این مورد بارها و بارها در انجمن بحث شده و به نتیجه رسیدن
لطفا ابتدا در انجمن جستجو کنید
اینم اموزش نصب در CPANEL هست که کامل و تصویری گفته شده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هاست تون چیه؟ اگه هاست رایگان هست باید نام هاست رو به جای لوکال هاست از MYSQL.MYSITE.COM استفاده کنید که MYSITE.COM نام سایتی هست که هاست رایگان گرفتید
در صورت برطرف نشدن مشکل از صفحه نصب که خطا میده یه عکس بزارید
موفق باشید
خیر هاست رایگان نیست ازسایت پیشگام وب خریداری کردم. متاسفانه هر کاری کردم به مرحله بعد نمیره :(
[IMG]C:\Documents and Settings\medianet\My Documents\My Pictures\New Picture (1).bmp[/IMG]
ببخشید لینک تصویر:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
روی لوکال هاست میخواید نصب کنید؟ یعنی رو کامپیوتر خودتون ؟ یا روی هاست؟؟
اطلاعات که تو عکس هست برای نصب روی کامپیوتر شخصی هست
سلام دوست عزیز
ایتدا عضویتت رو در جوملا تبریک میگم . این عکس رو که فرستادید مربوط به نصب جوملا با استفاده از نرم افزار هایی مانند wmp server و easy php است . برای این که روی هاست واقعی ثبت نام کنید ابتدا باید یک پایگاه داده ایجاد کنید و به یک کاربر روی اون پایگاه داده اجازه دسترسی های لازم رو بدید .
خب حالا نام پایگاه داده و نام کاربری پایگاه داده رو وارد کنید . جوملا به راحتی نصب میشه .
سلام خدمت دوستان
منم مثه این دوست عزیزمون در مرحله دوم مشکل عدم اتصال با پایگاه داده رو دارم لطفا راهنمایی کنید
در ضمن بنده از هاست رایگان استفاده میکنم
با تشکر
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi2866 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سوال تون رو باید در تاپیک جدید مطرح کنید
هاست رایگان موقع نصب قسمت نام هاست که معمولا مینویسیم localhost باید اینجوری وارد بشه mysql.mysite.com که mysite.com نام دامین هست که هاست رایگان بهتون داده
موفق باشید