سلام
یه قالب سه ستونه مانند سایت زیر می خواستم رایگان یا پولی ، که دارای اسلاید شو هم باشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از پاسخ شما
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یه قالب سه ستونه مانند سایت زیر می خواستم رایگان یا پولی ، که دارای اسلاید شو هم باشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از پاسخ شما
سلام
سایت سه ستون مثل سایت که معرفی کردید ؟
ساتی که معرفی کردید فک کنم بمب خورده توش !!!:o
فرم ورک گانتری رو امتحان کنید
پوسته پیش فرض رایگان داره
یکم دانش css داشته باشید به راحتی می تونید ویرایش کنید
موفق باشید
سلام دوستان
در همین سایتی که دوستمون اشاره کردن
یک تبلیغ سمت چپ سایت وجود داره
چجوری این تبلیغ رو خارج از قالب سایتش نشون میده؟
با تشکر:idk:
درود بر دوستان !
ببین دوست من این در اصل یه وبلاگه قالبش از : Blogskin هست.
ما یه آی دی داریم به اسم wrapper که اغلب در نام گذاری قسمت اصلی سایت یا همون چهار چوبی که متن و عکس و محتویات درونش قرار میگیرن ، خب این تا اینجا .
برای اینکه شما این کار رو بتونی انجام بدی باید باید تو بدنه ی اصلی یا همون body این کار رو بکنی که داخلی چار چوب محتویات نباشه.
پاینده و پیروز باشید.
برای این کار میتونی یسری به سایتهای زیر بزنی هم قالبهای رایگان دارن هم پولی ، بنا به سلیقت یکی رو انتخاب کنی ، منتهی باید بلد باشی فارسی سازیشو انجام بدی. اگرم بلد نیستی پیام خصوصی بزارنقل قول:
درخواست قالب سه ستونه
سلام
ممنون از پاسخ شما
سلام دوستان قالب سه ستونه طراحی اختصاصی سایت خودم هست که برای افرادی که میخوان میتونم به قیمتی مناسب بدم .یعنی بسته نصبی رو نصب میکنم براتون هزینه 150 هزار تومن.
چون بعضی از کامپوننتها و پلاگین ها رو ویرایش کردم تا هماهنگ قالب بشن قالب به تنهایی نمیتونم بدم.آدرس سایت و مشاهده قالب love2music.com