سلم.من دنبال یه کامپوننت فارسی پیشرفته برای نظرسنجی در جوملا سه می گردم.ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلم.من دنبال یه کامپوننت فارسی پیشرفته برای نظرسنجی در جوملا سه می گردم.ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.باتشکر
دوست عزیز سلام
خدمت شما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام.ممنون ولی هر دوشون برای جوملا 2.5 هستش.من سوال را تو بخش جوملا 3 پرسیدم و شما افزونه 2.5 میذازید؟ممنون میشم یه کامپوننت فارسی نظرسنجی برا حوملا سه بهم معرفی کنید.باتشکر
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
ببخشید من خودم گشتم تو نت ولی پیدا نکردنم. شرمنده
افزونه های فوق برای جوملا سه هم وجود داره
فارسی سازی ش هم کار سختی نیست این افزونه ها بخش سایتش بیشتر از 100 خط انگلیسی نداره خودتون میتونید ترجمه کنید
- Compatible with Joomla 1.5, 2.5 and 3.x
- IP, cookies, user check
- JoomFish, JomSocial, JComments support
- List of polls in a table view
- Embed polls into articles
- Allow only registered users to vote
با سلام
چجوری میشه ترجمه اش کرد؟منظورتون قسمت langu هست؟
معمولا یه فایل زبان انگلیسی داره که با en شروع میشه مثلا : en-GB.com_acepolls.ini همین فایل رو یه کپی بگیرید به fa-IR.com_acepolls.ini تغییر نام بدید (برای کامپوننت com برای ماژول mod و... بعد از نام زبان هست) اون رو ترجمه کنید و به پوشه فارسی در بخش زبانهای سایت انتقال بدید
موفق باشید