سلام به همگی
رنگ لینک ها و مطالبی که در منوی کنار میذارم مناسب بک گراند سایتم نیست،برای تغییر رنگش چه کار باید کنم.:confused:
لطفا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی
رنگ لینک ها و مطالبی که در منوی کنار میذارم مناسب بک گراند سایتم نیست،برای تغییر رنگش چه کار باید کنم.:confused:
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز سلام
اگر با فایل های css آشنایی دارید ، ان ها را در قسمت قالب سایتتان تغییر دهید . و اگر آشنایی لازم رو ندارید پیشنهاد میشه قالب رو عوض کنید .
در تکمیل صحبت های دوست مون
این کار نیاز نیست ماهی گیری یادش بده آقا افشین گلنقل قول:
اگر آشنایی لازم رو ندارید پیشنهاد میشه قالب رو عوض کنید .
شما با امکانات خود مرورگر میتونید مسیر و خطی که باید تغییر بدید رو بفهمید برای اینکار از آموزش زیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای آموزش و تست آنلاین کد های css هم از لینک زیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بسیار ممنون از راهنمایی p30yaran که یکی از بهترین اعضا هستند و خودشون هم میدونند که ارادت بهشون دارم.
برخی از کاربران سایت حتی از سنین پایین تر از 14 سال هستند (هرچند که برخی از اون ها واقعا حرفه ای هستند) و یا آشنایی با زبان های برنامه نویسی و نشانه گذاری داده ندارند و در واقع هیچ دانش برنامه نویسی ندارند (که یکی از اهداف جوملا کمک به همین افراد هستش) . به نظرم رسید این بزرگوار از این دسته دوستان باشه که این پاسخ رو دادم و بسیار متشکر از توضیحات کاملتون.
زنده باشید
درود فراوان به شما