پاسخ : داشتن ماژول لینکدونی
از کامپوننت لینکستان مامبو میتونید استفاده کنید
من فكر كنم منظورشون اينه كه يك بخش در كنار سايت داشته باشن نه اين كه يك لينك بدن و به لينكستان برن بعد سايتها رو اونجا ببينن؟ يعني لينكستان نمي خوان لينكدوني مي خوان ;D ;)
درسته اما لینکستان هم دقیقا همین کارو میکنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] این سایت رو ببینید ...
یا علی
سلام
30vil درست میگن من لینکدونی میخوام. اون سایت رو هم دیدم اون چیزی نبود که من میخواستم من یه چیزی دقیقا مثل لینکدونی سایت osyan.net میخوام
البته من یه همچین چیزی توی سایت خودم دارم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لینکهای روزانه رو میگم ولی این اسکرول میکنه من یه چیزی میخوام که ثابت باشه و چه بهتر که بایگانی هم داشته باشه
آقای فیروز مندان من هم لینکدونی می خوام که عین وبلاگ ها میهن بلاگ بشه لینکی رو ثبت کرد و تعداد کلیکش رو هم نمایش بده و در صفحه اول باشه
نمی دونم چرا نی تونم سوالم رو به شما برسونم
خیلی سادست مثل وبلاگ های میهن بلاگ
نام برنامه: اسکرول لینک
توسعه دهنده: تیم مامبولرن
فارسی شده توسط: تیم مامبولرن
نوع زبان:
    * فارسی
نوع مجوز: Gnu/Gpl
سازگاری:
    * مامبو 4.5.4
    * مامبو 4.6.1
    * مامبو 4.6.2
نوع اکستنشن:
    * ماژول
توضیحات:
با استفاده از اين ماژول مي توانيد لينکهاي موجود در لينکستان را به صورت متحرک در سايت خود نمايش دهيد .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس بخش دانلود رو دادم كه بريد سرچ كنيد !
به هر حال ...
من هم یه همچین چیزی رو شدیدا لازم دارم که همانند سایتهای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و www. p30download.com بالای سایت یه لینک دونی درست کنه و....
میخواستم بپرسم که آیا میشه یه منبع خبری برای لینکدونی تعریف کرد که خودش خبراش رو آپ دیت کنه؟
با سلام
البته کاری که شما گفتید یه کار نشد نیست، اما این لینکدونی هایی که معرفی کردید بصورت خودکار بروز نخواهند شد، جناب آقای نوری مارژول اسکرول لینک که اینجا قرار داده اند شما می توانید به این وسیله از اطلاعات کامپوننت وب لینک استفاده کنید، همچنین برای بروزرسانی خودکار لینکدونی نیاز به برنامه جدیدی می باشد که برای نوشتن چنین نرم افزاری می توانید با sales[at]mambolearn[dot]com تماس بگیرید.
موفق و پیروز باشید
یا علی