کمک فوریییییی ، بالا نیومدن سایت و دریافت خطا در صفحه اصلی سایت
سلام دوستان
من ی قالب اورجینال از جوملارت خریدم که قرار شد کارهای شمسی ساری و غیره رو برام انجام بدن ، الآن یک هفته ست ، مشکل اینجاست که سایت بالا نمیاد و درصفحه اصلی سایت خطای زیر نوشته شده ... مشکل چیه ؟؟؟ واقعا دیگه کفرم دراومده ، خودم اینکارو نکردما ، دادم برام انجام بدن که هنوز بهم تحویل ندادن ، نمیدونم چیکار کنم ، اولش گفتن ایراد از نبود ی تابع در هاست هست ، منم گفتم هاستینگ من هر موردی رو شما بخواین ارائه میده ، بگین من اقدام میکنم ... لطفا راهنماییم کنید ، واقعا تحت فشار مدیرم هستم ، آبروم داره میره ، قالب اختصاصی نزدیم بخاطر اینکه وقت نداشتیم و حالا اینجوری شده :( ، مرسی... چنانچه خواستید آنلاین سایت رو ببینید و بررسی کنید به این آدرس برید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Warning: simplexml_load_file([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 410 Gone in /home/inspasar/domains/perspolisred.com/public_html/templates/ja_playmag/templateHelper.php on line 90 Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /home/inspasar/domains/perspolisred.com/public_html/templates/ja_playmag/templateHelper.php on line 74