سلام من یه قالب جوملا 3 دو زبانه نصب کردم اول سایت با زبان انگلیسی بالا میومد طبق این آموزش فعال کردن چند زبان در جوملا 3.0 - دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی زبان فارسی و انگلیسی رو اضافه کردم
الان سایتم کلا داغون شده راه حلی هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یه قالب جوملا 3 دو زبانه نصب کردم اول سایت با زبان انگلیسی بالا میومد طبق این آموزش فعال کردن چند زبان در جوملا 3.0 - دانشنامه جوملا فارسی - مامبو فارسی زبان فارسی و انگلیسی رو اضافه کردم
الان سایتم کلا داغون شده راه حلی هست ؟
سلام دوست عزیز
فقط اضافه و فعال کردن زبان نیست که!!! باید یه سری اقدامات دیگه انجام بدید مثلا برای هر زبان ماژول به زبان خودشو قرار بدید وگرنه ماژولای سایت رو نشون نمیده
اگه با آموزش پیش رفتید حتما یه جا رو اشتباه کردید
چه ماژولی ؟
ماژول هام زبانش روی همه است مگه نباید برای همه زبان ها نمایش بده
زبان فارسی رو اضافه کردم اصلا هیچ کدوم از ماژولام تو صفحه اصلی نیست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم آدرس سایتم ببینید فارسیشو
عزیزم نباید ماژول ها روی همه باشه شما وقتی پلاگین زبان رو فعال کردید دیگه نمیتونید ماژولا رو روی همه بذارید باید برای هر زبانی از مازولایی که تو بخشای مختلف سایتتون استفاده کردید یه کپی بگیرید بعدش برای زبان فازسی ماژولا روی زبان فازسی برای انگلیسی زوی زبان انگلیسی و برای هر زبان دیگه ای همینجور. در اینصورت هروقت سوییچ کنین به انگلیسی اون چیزایی که زبانشون رو انگلیسیه نمایش میده سوییچ کنین رو فارسی اون چیزایی که رو فارسیه نشون میده اگه پلاگین زبان فعال باشه و زبان همه بخشا اعم از محتوا و ماژولا رو همه به هیچ وجه نشون نمیده.....