با سلام
من کاربر تازه هستم و خیلی اطلاعات زیادی در زمینه طراحی و ساخت سایت ندارم . سوالم اینه جوملا احتیاج به دامنه نداره ؟ اگه داره بهترین گزینه چی هست و چجوری میشه تهیه کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من کاربر تازه هستم و خیلی اطلاعات زیادی در زمینه طراحی و ساخت سایت ندارم . سوالم اینه جوملا احتیاج به دامنه نداره ؟ اگه داره بهترین گزینه چی هست و چجوری میشه تهیه کرد ؟
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز به جمع جوملا کاران خوش آمدید .
جوملا یک سیستم مدیریت محتوا است و برای راه اندازی آن نیاز به هاست و دامنه دارد . جوملا یک سیستم وبلاگی نیست که برای راه اندازی نیاز به هاست و دامنه نداشته باشد .
پس از تهیه هاست و دامنه ( هاست باید لینوکس و بهتر است از کنترل پنل های Cpanel & دایرکت ادمین ) استفاده شود .
جهت تهیه دامنه نیز هیچ فرقی نمی کند که چه نوع دامنه ای ( بین المللی یا ملی ) استفاده کنید .
پس از ان می توانید جوملا را در هاست نصب کنید و یا از قالب های اماده ( که در لینک امضا بنده می توانید مشاهده کنید ) استفاده نمائید یا به صورت اختصاصی قالب طراحی کنید .
موفق باشید .
با تشکر
میشه این ماردو توضیح بدین : فضا - پهنای باند - زیر دامنه - ftp
من میخوام یه سایت برا خودم در زمینه گرافیک بسازم چه گزینه ای برام بهتره ؟
دوست عزیز خوش آمدی .
با یه جستجوی ساده در گ.گل میتونید اطلاعات خوبی کسب کنید .
پیشنهاد میکنم در ابتدا از سایت هایی که فضای میزبانی رایگان میدن استفاده کنی.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط nemesis1182 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز اینا توضیحات میباشد امیدوارم که کمکی بهتون کرده باشم
1-فضا : مقدار حجمی هست که شما میتونید روی هاست ذخیره کنید اعم از اطلاعات عکس و متن نگران تموم شدنش نباشید میتونید اونو ارتقا بدید
2-پهنای باند: بستگی به میزان بازدید از سایت شما دارد و مقدار اطلاعاتی که بین شما و کاربرانتون رد و بدل میشه
3-زیر دامنه : یا ساب دامین sub domainمثل ادرس joomlafarsi.com یک دامنه است که بستگی به هاستی که دارید میتونید تعدادی زیر دامنه مثل forum.joomlafarsi.com براش قرار بدید و بسازید که معمولا عاست های استاندارد تعداد زیر دامنه نامحدود میباشد
4- ftp: کوتاه شده کلمات file transfer protocol هست و اشاره به پروتکل شبکه برای انتقال فایل از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر دارد
امیدوارم توضیحات خوبی باشه واستون
در پناه حق