سلام
دنبال یه کامپوننت می گردم که بتوان عکس بالای صفحه (header ) را با آن عوض کرد .
کسی چیزی سراغ داره .
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دنبال یه کامپوننت می گردم که بتوان عکس بالای صفحه (header ) را با آن عوض کرد .
کسی چیزی سراغ داره .
با تشکر
شما دقیقا میخواید چیکار کنید؟
توضیح بدید تا راهنمایی کنیم
من می خواهم با توجه به مناسبت ها عکس بالای قالب را عوض کنم .می خواهم بدون اینکه وارد پوشه قالب شوم این کار را دستی انجام دهم بتونم از قسمت مدیریت این کار را انجام بدهم .
شما میتونید قالب رو برای قسمت عکس از کدها PHP مثلا استفاده کنی
اینجا رو ببین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینجا با هر رفرش یک عکس بصورت رندم میاد میتونی عکسها رو بدی تا برات بصورت رندم بیاره
یا میتونی با تغییرات و ایجاد موقعیت ماژول بجای هدر از مازول نمایش تصاویر تصادفی استفاده کنی ...
[quote author=محمد link=topic=6228.msg37058#msg37058 date=1178176236]
یا میتونی با تغییرات و ایجاد موقعیت ماژول بجای هدر از مازول نمایش تصاویر تصادفی استفاده کنی ...
[/quote]
می شه در این مورد توضیح بیشتری بدهی
خوب ببین تو میای بجای قسمتی که عکس اون بالا میاد یه موقعیت ماژول تعریف میکنی
بعد ماژول تصویر تصادفی او اونجا پابلیش میکنی و عکسها دونه به دونه با هر رفرش عوض میشند!
سلام
البته اين براي رندم هست
براي اينكه با توجه به مناسبت ها اين كار بشه و از ادمين تغيير بدي بايد براش كامپوننت نوشته بشه
اگه ميخواي دستي سر هر مناسبت خودت عوض كني، ميتوني هدر هايي رو كه ميخواي رو تو يه پوشه Upload كني
بعد بري ماژول جديد بسازي تو اون موقعيت كه براي random pictures ساخته بودي انتشارش بدي
يا علي
مرسی از جوابتون من از آخی استفاه کردم کارم راه افتاد