Fatal error: Out of memory (allocated 269484032) (tried to allocate 79 bytes) in /home3/kharajic/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 498
این ارور رو میده
نمایش نسخه قابل چاپ
Fatal error: Out of memory (allocated 269484032) (tried to allocate 79 bytes) in /home3/kharajic/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 498
این ارور رو میده
سلام دوست عزیز چه تعغیراتی انجام دادین که این اتفاق افتاد این ارور داره از دیتابیس شما میاد چیزی رو عوض کردین
خیر. خیلی وقت بود به سایت سر نزده بودم. بخش مدیریت وارد میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط cantral4u [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملا خود را اپدیت کنید و بعد دیتابیس سایت رو تعمیر کنید .
جوملا2.5 هست و اپدیت.(الان متوجه شدم تو جوملا 3 مطرح کردم) اگه منظورتون تعمیر از طریق c panelهست انجام دادم و نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
محدودیت حافظه را در تنظیمات php خودتان به 256mb افزایش بدهید.
برای اینکار دوتا راه هست :
- به مسئول هاست خودتون بگید این کار رو بکنه
- کدهای زیر رو در .htaccess قرار بده:
کد:php_value memory_limit 256M
تشکر یادت نره! :cool:
کد رو اخر کار قرار دادم و اوکی نشد
کد رو اخر کار قرار دادم و اوکی نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدس سایت شما چیست؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]