سلام
براي اينكه وقتي كاربري بر روي عنوان يك مطلب كليك مي كند پيامي به او نمايش داده شود كه ((براي مطالعه اين مطلب لازم است در سايت عضو شده يا وارد سايت شويد)) چه بايد كرد؟
ممنون از راهنمايتون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
براي اينكه وقتي كاربري بر روي عنوان يك مطلب كليك مي كند پيامي به او نمايش داده شود كه ((براي مطالعه اين مطلب لازم است در سايت عضو شده يا وارد سايت شويد)) چه بايد كرد؟
ممنون از راهنمايتون
شما باید دسترسی آن بخش از سایت خودتان را می خواهید از دیگران مخفی نگه دارید از طریق منوی مربوطه تغییر دهید، به عبارت دیگر:
به منوی مربوطه یا محتوای موردنظر یا مجموعه مورد نظر بروید > از منوی کناری قسمت دسترسی سایت > به کاربران ثبت نام شده تغییر بدهید و ذخیره کنید.
تشکر یادت نره! :cool:
بله من هم دقيقا همين كار را انجام داده ام ولي موضوع اينه كه وقتي كاربري بدون عضويت در سايت بر روي مطلب مورد نظر كليك مي كند فقط با يك صفحه خالي از متن روبرو مي شود و ديگر هيچ... در حالي كه منظورم اين بود كه وقتي بر روي مطلب كليك ميشه با اين پيام روبرو شود: ((براي مطالعه اين مطلب لازم است در سايت عضو شده يا وارد سايت شويد))!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنو از راهنمائيتون
سایت شما اجازه ثبت نام کاربر دارد یا نه؟
بله اجازه ثبت نام كاربر جديد را دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه خرده پیچیده هستش اگه اصراری به این کار ندارید ولش کنید!
اين مورد برام مهمه و در صورتي كه ميشه راهنمايي فرماييدنقل قول:
تشكر
این رو بخون[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]اگه نفهمیدی تا بگو کمکت کنم
اگه ممكنه راهنمايي فرماييد. چون نتونستم از اين مطلب كمكي بگيرم. ممنوننقل قول:
سلام
برای اینکه بتونید چنین کاری بکنید باید از افزونه هایی نظیر RS Membership استفاده کنید.
این افزونه رو باید خریداری کنید که میتونید در پیغام خصوصی برای خرید این افزونه با من در ارتباط باشید.
پلاگینهایی هم برای این منظور هستند که میتونید استفاده کنید. اما کار رو کمی براتون سخت میکنن و پیچیده.
موفق باشید