سلام jsecure را نصب کردم و کار داشتم و خارج شدم از پنل یادم رفت تنظیماتش رو انجام بدم چیکار کنم وارد پنل بشم؟
defult جی سکیور چی هست لطفا کمک کنید ضروری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام jsecure را نصب کردم و کار داشتم و خارج شدم از پنل یادم رفت تنظیماتش رو انجام بدم چیکار کنم وارد پنل بشم؟
defult جی سکیور چی هست لطفا کمک کنید ضروری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(
پشتیبانی از محصولات تجاری ممنوع است. :coool:
بابا تجاری کجا بود همه جا برا دانلود گذاشتن مجانی یه جا پیدا نکردم پولی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفاً قوانین انجمن را رعایت کنید، بنده پیشنهاد می کنم که سوال با عنوان "غیر فعال کردن افزونه جوملا بدون دسترسی به مدیریت جوملا" مطرح کنید تا همه قوانین انجمن رعایت شود و هم مشکل شما رعایت شود، در ضمن برای بازدید کنندگان بعدی هم مفید واقع شود. :coool:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط roohi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وارد هاست بشید و از پوشه کامپوننت پوشه افزونه رو حذف کنید . و هم از پوشه پلاگین => سیستم => jsecure رو حذف کنید .
من فارسی گفتم ها اونجا بری انگلیسی هست . بعد وارد ادمین شو از نوع نصب کن و به یاد بسپار