سلام دوستام من wamp و جوملا رو نصب کردم ولی آموزش درستی ندارم که سایت رو تو اینترنت ببینم لطفا راهنمایی کنید ..
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستام من wamp و جوملا رو نصب کردم ولی آموزش درستی ندارم که سایت رو تو اینترنت ببینم لطفا راهنمایی کنید ..
سلام.
از آموزشهای زیر استفاده کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام حامد جان ممنون از لطفت ، من Wampserver 2 رو دارم با جوملا 1.5 نصب کردم وارد مدیریت هم شدم سایت رو هم می تونم ببینم ولی می خوام آنلاین کار کنم نه فقط رو سیستم ...
ومپ 2.5 و جوملا 3 رو هم گرفتم ولی آیکون ومپ قرمز شده کار نمیده ... دقیقا چکار باید بکنم تا رو اینترنت سایتو ببینم ؟
سلام.
برای نمایش سایت بر روی اینترنت، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تهیه کنید.
بعد از اون با کمک آموزش زیر، جوملا رو میتونید نصب کنید:
سلام خیلی ممنون از راهنماییت :o