نمایش عناصر سایت با حرکت اسکرول
سلام
برای اینکه وقتی اسکرول سایت رو میارم پایین یکی یکی عناصر به صورت انیمیشن نشون داده بشن باید از دوتا فایل در قالبم استفاده کنم یکی wow.js و یکی animate.css
خب من اگر خودم یک فایل html ایجاد کنم براحتی میتونم این کار کنم اما وقتی می خوام این کار رو برای قالب جوملا که با آرتیستر طراحی کردم انجام بدم دچار مشکل شدم.
یک کارای انجام دادم مثل اضافه کردن فایل animate.css به فایل css قالبم و استفاده از دستورات اجرای انیمیشن در این کلاس های این فایل و جوابم گرفتم یعنی مثلا انیمشن bounceInRight به کلاس art-vmenublock اضافه کردم و این کلاس رو به ماژول منو در موقعیت left اختصاص دادم و انیمیشن اجرا شد. اما خوذم یک کلاس تعریف کردم و دستورات اجرای انیمیشن داخلش گذاشتم و کلاس رو به ماژول اختصاص دادم جواب نگرفتم نمیدونم چرا ؟ اما بغیر از این مشکل با مشکلات دیگه ای هم مواجه شدم مثل:
1.چگونه فایل wow.js رو به فایل index.php اختصاص بدم و تابع new WOW().init(); صدا بزنم.
2.آیا به قالب آرتیستر فایل template.css میشه یک کلاس جدید تعریف کرد.من تعریف کردم اما کار نکرد.
3.چگونه از دستور <div class="icon wow bounceInRight" data-timeout="2000"> برای ماژولی که میخوام بعد از اسکرول نمایش داده شود استفاده کنم.
با تشکر از دوستان خلیلی حیاتی من فک میکنم همه مراحل رفتم اما جواب نگرفتم .