سلام دوستان. افزونه ای که بتونم باهاش سایتی مثل دیوار راه اندازی کنم یا بسته نصبی آمادشو از کجا می تونم تهیه کنم؟ ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان. افزونه ای که بتونم باهاش سایتی مثل دیوار راه اندازی کنم یا بسته نصبی آمادشو از کجا می تونم تهیه کنم؟ ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bgcloob [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با اهدای سلام و احترام .
افزونه های مختلفی در این زمینه وجود دارد مثل Classifieds & AdsManager و ... که هر کدام قابلیت های خاص خود را دارند .
اما در صورتی که تمایل دارید سایت آگهی راه اندازی کنید پیشنهاد ما استفاده از بسته های نصبی هست که در این زمینه وجود دارد .
دو بسته نصبی ذیل موجود است و می توانید سفارش دهید و تهیه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بسته های نصبی فوق بسیار جامع تر و حرفه ای تر از وب سایت های همچون دیوار و شیپور میباشد . حتی در سیستم های فوق قابلیت ایجاد مناقصه نیز وجود دارد که در سیستم های دیوار و شیپور وجود ندارد .
در صورت تمایل به دریافت بسته های فوق با مشخصات تماس که در وب سایت ما موجود است ارتباط برقرار کنید . لینک وب سایت ما در امضا موجود است .
موفق باشید .